Þiþe'nin þuan iþlerindeki gidiþatý ve yatýrýmlarýný; yatýrýmlarýnýn sonucunda ulaþabileceði potansiyeli deðerlendirmeye çalýþtým:
https://www.youtube.com/watch?v=oOFsDJLbc8I
Yabancý olmayýnca hareket de yok. Diðer bütün hisselerde olduðu gibi. Yýl sonuna kadar BÝST böyle gider görünüyor yatayda. Dolarý serbest býrakýrlarsa belki o zaman ucuzlayýp tekrardan 12 binlere gider.
Bu hisseden hala umudu olan var mý ?
ahmet kýrman bile býraktý gitti![]()
nasýl bir þerkete çevirdilerse senet tepki bile vermiyor.
bedelsiz + temettü canavarý sodayý gasp ettiler.
yok avrupada bilmem kaç tane fabrika var. yok 80 yýllýk þirket felan yok amerika yatýrýmlarý senelerce uyuttular milleti.
en son geri alým açýklayýp en tepelerden mallandýlar. düþüþlerde geri alým yapmadýlar. hadi buyursunlar 42-43 liradan mal alsýnlar neredeler ? almazlar.
en son holding olucaz dediler o haberi de iptal ettiler.![]()
bu hisseden bir cacýk olmaz
Abi valla þirketin içinde bir yönetim sorunu var gibi, ayrýca soda külü fiyatlarý tarihi dip seviyelerde. Dünya kadar yönetim giderinin açýklamasýný beklerdim ÞÝÞE yönetiminden. Alana hayýrlý olsun, ben kara pazartesi sonrasý aldýklarýmý elimden çýkardým. Endeks altý getiri devam ediyor.
Wyoming yatýrýmlarýyla ilgili geliþmeleri kimsenin merak etmemesi ilginç. 20 Aðustos tarihli bir haberde iþletmenin hemen yanýndaki nehir suyunun çözünürlükte kullanýlmasý için baþka açýk bilgilendirme döneminin tamamlandýðý yazýlýyor. Haber baþlýðýnda multi milyar dolarlýk proje denilmiþ. Bütün izin süreçleri tamamlandýðýnda 24 ay içinde üretimin baþlayacaðý yazýlmýþ Pasific Soda sayfasýnda..Ýlginç olan kýsým þirketin süreçle ilgili hiçbir açýklama yapmamasý ve hissedarlarýn da bu konuyla ' hiç yokmuþ gibi' ilgilenmemeleri..
Alým fýrsatý olarak kullanýn iþte. Sizin iþinize gelen bir þeyi neden dillendiriyorsunuz kiilla ki haberi patlar. O zaman hisse fiyatý da. Daha ne?
Yer Ýmleri