Konuya ilişkin aşağıdaki açıklama Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) bülteninde yer aldı.
"Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama AŞ sermayesinde Doğan Şirketler Grubu Holding AŞ ve Burda Gesellschaft mit Beschränkter Haftung’un sahibi olduğu %76,30 oranındaki payların tamamının Alt Capital Holding AŞ, Re-Pie Yatırım Holding AŞ, Re-Pie Portföy Yönetimi AŞ ve Re-Pie Portföy Yönetimi AŞ Altun Capital Girişim Sermayesi Yatırım Fonu tarafından devralınması nedeniyle ortaya çıkan 152,44 TL üzerinden pay alım teklifinde bulunma yükümlülüğü kapsamında hazırlanan pay alım teklifi bilgi formuna Kurulumuzca onay verilmesi talebinin olumlu karşılanmasına karar verilmiştir. "
Ne yazıyor ıyı oku ,, !!!Tetmt de önce Hüseyin metinkale aldı sonra devrettı şirkettı bakalım dobur da neler olacak !!!Repie bir kişiden oluşmuyor ,çoklu bır yapı var Enver ağada onlar dan biri,düştükçe alır alır yatarım devamına bakarız!!!
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Yer İmleri