Sayfa 192/194 İlkİlk ... 92142182190191192193194 SonSon
Arama sonucu : 1547 madde; 1,529 - 1,536 arası.

Konu: DOBUR - Doğan Burda Dergi

1. DOBUR un satışından sonra oluşan grafikte hiç pirim yapmadığı görülüyor..Normal bir şirket olsaydı satış haberinden sonra 3-5 kat yükselmişti..DOHOL ve Alman Ortağı dobur dan tamamen çıkmış oldular..KAP a yakın zamanda satışın tamamlanma haberi düşer..Bana göre asıl haber daha gelmedi..Şirket birleşme vs. haberi gibi..
    Teknik açıdan : yine TUZAK KURULDU..BU tuzakları belki 3-4 kez yazıp çizdim VE HER TUZAKTAN SONRA YENİ ZİRVE YOLCULUĞU BAŞLAMIŞTI..değişen bişey yok..
    Büyük yükselişi yapmadığı sürece 2021 in EKİM AYI gibi bir benzerlik sürekli mevcut olacak..

yatırım tavsiyesi değildir..

2. haziran ayındaki yazım..1.200.000 lot satışının borsada olamayacağını ( bu çapta değil çünkü) bunun sadece küçük yatırımcıyı kaçırmak için Kapa gönderildiğini yazmıştım..ve Şirketin satışı ile bu haber yalan oldu..Halbuki SPK araştırsın bunlara ceza verir..Çünkü bu haberin her seferinde KAPa düşmesinden sonra çok büyük satışlar yemişti..Gerçi bunların işi..Borsada bu yüzden varlar..Bunların niyeti çok farklı..yoksa şirket satışının ardından en az 2-3 kat yükselirdi..Tahminim çok daha değerli bir sürecin içinde..Planlanan ne olursa olsun, 500 tane hisse senedi içinde 2021 zirvesinin altında kalan 3-5 kağıt arasında hala..Bir şekilde bu hareket tamamlanmalı..

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    dohol ve alman ortağı 2-3 yıl önce borsa dışı 1.200.000 lotu borsaya sokma kararı almış ve bu zamana kadar henüz 1 lot satmamışlar..hani genelde Patronlar en dipte hisse alımı yapar en tepede satış yapar..birde şurası ilginç iki ortak aynı miktardaki lotları borsaya sokacak..sanki bişey hazırlığı var,ince ayar var gibi..ortaklık, birleşme vs. ile şirkete yeni bir değer katmayı mı istiyorlar..olabilir..mantıklı..çünkü hala şirket bekliyor..belkide 4 haneli rakamları bekliyor..2021 zirvesi şu anki dolar kuruna göre ( 32.5) 830 ediyor..
    220 nin geçilmesi ile bu sorulara cavap bulabiliriz belki..( borsaya göre çoktan geçildi )

3. Var bir hayalimiz.

Ne demiş atalarımız ? Yine yeniden yeni zirveler .

Bakalım yaşayıp göreceğiz,yeni zirveleri mi yoksa yeni hayalkırıklıkları mı?

Borsa sevinci ve hüznü de güzel .Heyecan aksiyon herşey var borsada

Sonunu İzleyelim görelim

4. Nereye girsem elime veriyorlar

5. Sattım kurtuldum ....Benden alanlar da kazansın

6. Ya yenıbir yol bulacağız ya da yeni bir yol açacağız ,yine,yeni,yeniden ,hadi bismillah ,Enver ağamın yanındayız ,hep destek tam destek,!!!!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

7.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Ya yenıbir yol bulacağız ya da yeni bir yol açacağız ,yine,yeni,yeniden ,hadi bismillah ,Enver ağamın yanındayız ,hep destek tam destek,!!!!
    Hocam ben de öyle zannetmiştim ama Enver Ağa yla dobur un alakası yokmuş.Her repie portföyden işlem yapanları ENVER AĞA zannetmişiz. ALTUN capitalciler varmış yani repie portföyün ortaklarından .Ve de ALT CAPİTAL cuma günü satmak için dolaşıma 575 bin lot hisse kote ettirdi.Takasta 3-5 güne dolaşımdaki lotların 575 bin lot daha arttığını görürüz.Ayrıca DMRGD da da repie portföy ün satmak için lot kote ettirdiğini görebilirsiniz.Piyasaya çok güzel reklam edip ENVER AĞA nın diye güzel dobur yedirdiler

8. Bunların hepsi aynı kişidir ,rıepıeportfoy aldıktan sonra sorun yok ,,dergıcılık yapmak için almadılar bu şirketi!!!mipazıda boyşe alıp dönüştürdüler,,ayık ol !!!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

Sayfa 192/194 İlkİlk ... 92142182190191192193194 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •