Tahtaya belli aralýklarla alýþ koyuyorlar sonra yarýsý kadar satýþ bazen alkýþlarla kendileri açýktan yada satýþtan veriyorlar kötü piyasada satýþ çok alýþ az koyuyorlar sistem bu demekki mal toplanmýþ bekleme süreci ne girmiþlerdir
Tahtaya belli aralýklarla alýþ koyuyorlar sonra yarýsý kadar satýþ bazen alkýþlarla kendileri açýktan yada satýþtan veriyorlar kötü piyasada satýþ çok alýþ az koyuyorlar sistem bu demekki mal toplanmýþ bekleme süreci ne girmiþlerdir
Patron bey biraz mal kaptýrdýn, dökmeye çalýþýyorsun ama biraz zor be, sen daha iyi görüyorsun bu seviyelerden sana mal gelmez. Bence gel sen biraz daha aþaðý bas, para hazýr bekliyoruz,
Bugün kü çizme hareketi kim yapmýþ kaç lot almýþ niye
“Ölüm ve Vergiler dýþýnda hiçbir þey kesin deðildir.”
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Siz inanýyor musunuz dobur da yarým saatte 1milyon adet iþlem oldu o zaman benim 1 milyon adet kimde dedi adam
Ben patron beyin mallarýný 3,03 ortalama ile kendisine teslim ettim. Hayrýný gör, güzel bir yaz tatilini hakettik, Allah razý olsun kendisinden
Cunozan kaçtan aldýn ki
Toplam alýþ ortalamam 2,76 civarý arkadaþým, ben yüzde 10 kar marjýna oynuyorum, yakaladým mý marjý hemen veriyorum hisseyi sahiplerine, çünkü en tepeden satmak mümkün deðil bence, benden alanda kazansýn misali![]()
Yer Ýmleri