Genel yönetim giderleri 560 milyon tl pazarlama giderleri 460 milyon tl , 560 milyon TL 3 aylık genel yönetim gideri nasıl oluyor neyi yonetiyorsun bu paraya , bu kadar yiyebildik mi demek istiyorsun inanılmaz işte bunların SPK tarafından denetimi lazım , 460 milyon pazarlama gideri zaten acayip ama onu geçen yönetim gideri topla ikisini bir milyardan fazla .

Bana verin 56 milyon TL yıllık olarak yönetim gideri , yani yüzde 10 unu , pazarlama giderini de en az yarıya düşürüp daha fazla karla size yılı kapatayım .

Nasıl olsa burayı okuyan adamıniz var o size söylesin .

Geçen yıl bir perakendeci vardı ,2x lira pazarlama gideri yazmış 1.5 x lira satış karı var , net 0.5 x zarar etmiş , bir aracı kurum yöneticisi şöyle dedi hiç pazarlama yapmasaydi kaç liralık mal satarsa satsın kar edecekti .Diye .hatta hiç satış yapmasaydi finans gelirinden kara geçecekti.

Bizim ki de , yatırımcı sunumu yapmış mış , bak bak bak ..

Sonra adamın yatırımcı sunumunu dikkate alalım da paylasmayalim .Ne olur ne olmaz millet zarar etmesin öyle mi?