Hissede temettü sonrasında da fiyatı sürekli aşağı çekerek bıktırma usandırma yoluyla manipulasyona devam edildigini düşünüyorum. Yancılar dahil bu hissede ma nipulasyon yok diyebilecek varmı!
Hissede temettü sonrasında da fiyatı sürekli aşağı çekerek bıktırma usandırma yoluyla manipulasyona devam edildigini düşünüyorum. Yancılar dahil bu hissede ma nipulasyon yok diyebilecek varmı!
Teşbihte hata olmaz , bu ön şartı koyarak ,
Bu hisseyi alanlar , Gazzeli çocuklar,
Hissede manipülasyon yapan kimse O ve ekurisi , Natenyahu ve adamları ,
Bunu durdurabilecek yetkiye sahip ama göz yuman otorite kimse, O da ABD ,
gibi gibi ...
Sistem aynen bir soykırım gibi işliyor ,
"gibi ",diyorum zira bu bir teşbih ...
Tabii ekonomi falan ile yapilanı legalize eden yancilar da Avrupa'nın belli başlı devletleri ..Teşbih te eksiklik kalmasın..
Noreply olmayınca aydınlatıcı yazılar da yok,içi boş yazılar sıkıcı,umarım yine yazmaya başlar.Fiyat düşürücü organize baskı nereye kadar devamsa yatırımcı olabilenlere alım fırsatı..
Beyin.siz herif içi dolu yazıyla başın göğe mı erdi, dangalak yazacaksan yaz baskasinin lafından sana ne giren çıkan var , çiftçi dedeymis senin gibi dedenin ben ....
Şimdi içi dolu yazı oldu rahatlamadiysan içini biraz daha doldururum..
Al sana bir yancı daha!
-----------------
QUOTE=ÇiftçiDede;7035823]Noreply olmayınca aydınlatıcı yazılar da yok,içi boş yazılar sıkıcı,umarım yine yazmaya başlar.Fiyat düşürücü organize baskı nereye kadar devamsa yatırımcı olabilenlere alım fırsatı..[/QUOTE]
Bunlar spekin adamı değilse ..
Adam hem baskı var diyor hem yatırım fırsatı alın diyor , bu ağızları çiftçi olan biri yapamaz sen neyin çiftçisinin...
kendime not
2024 finansallarında ecilc'in sağlık ürünleri hasılatından karı 30m ( monrolle 125)
yatırım faaliyetlerinden gelirler = 950m holding kar payı ama 130m da yönetim gideri var ve 450m kanyon değer artışı
esas faaliyetlerden diğer gelirleri 1400 faiz vs ama gider de 600de gider var
https://www.kap.org.tr/tr/api/file/d...95872647d40eb8
https://www.usimp.org.tr/uploads/Web...gac_simsir.pdf
şu sunumda da topluluk için sağlık %8 tüketim ürünleri %20 demişler
hata olabilir hesaplar karışık çok
yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım olup hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileğiyle...
Yer İmleri