Ben doktorlara ameliyat için açiktan para vermeyi doðru bulmam zira senin paran olabilir ancak parasý olmayan ve o doktorun ustalýðýna ihtiyaç duyan birini hayattan alabilirsiniz ve alýyorsunuz da zira doðru adama ulaþmak mümkün olmuyor .Adam odasýnda oturuyor.Ne poliklinik ,ne doðru dürüst ameliyat , sadece vizitlere asist ediyor.

Ýncelik isteyen bir ameliyat baþ asistana kalýyor , o adam da gidip o saatte bir özel hastanede ameliyat yapýyor.

Adamýn muayenehanesi olur hastasýný istediði paraya istediði yerde ameliyat eder.Eyvallah.

Bu yazdiklarim sadece , devlet hastanesi doktorlarý içindir . Hastaneyi kendisine hasta bulmak için kullanmak nedir ? Resmen alenen ahlâksýzlýk ,buna çanak tutmak da , madem paran var git o zaman Ankara da Bayýndýr a Ýstanbul'da Amerikan Hastanesi, Florence Nightingale e , Acýbadem veya Memoriala .

Benim iþim görülsün ne olursa olsun deyip sonra , hak kukuk peþinde o zaman kosmamak lazým.

3 yýl evvel beni saðlýk bilimleri üniversitesi göðüs cerrahisi ana bilim dalý baþkaný ameliyat etti , bir kutu baklava götürdüm " ne zahmet ettin " dedi.Tanimam bilmem öncesinde..

Kendisine selam ve saygýlarýmý sunuyorum.

Her iþi doðru hakkýyla yapana selam olsun.

Not: ameliyat öncesinde 2 prof daha gördü beni ve görüþler eþleþmisti yine þahsen para vermeyip hastane sececektim fiyat falan almýþtým.