Sayfa 616/619 İlkİlk ... 116516566606614615616617618 ... SonSon
Arama sonucu : 4948 madde; 4,921 - 4,928 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Buda ülkede insan hayatının ucuz olduğu ülke anlamındadır,ama zata hakaret ve eleştiri yapıdığında,anında savcısı,polisi harakete geçerek içeriğine bakılmadan içeri atılıyor ivedilikle...
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Sinirlenmemek için bu olayı takip etmedim, günlük hayatta makas, tornavida, maket bıçağı ve daha bir sürü öldürücü alet kullanıyoruz, bunun adı tek kelime ile cinayet silahıdır, daha neyin günlük hayatı.

Hukuka mukuğa neden güven kalmadığının sebebi.
    Burada kamera görüntülerinin silininceye kadar (3 ay ) beklendiğini görünce insanın aklına İzmir de oğlunu cinayete kurban veren ve dedektif gibi hak arayan emekli Tümgeneral geliyor ister istemez , bu tarz görev ihmali söz konusu olduğunda varsayalım sadece görev ihmali ve hiç kötü niyet yok , o halde bile sorumluların kamu hizmetinden ömür boyu el cektirilmesi lazım .

Ayrıca kötü niyet de varsa, meslekten atılmak ve ceza harici , kendileri de en azından ömür boyu kamu hizmetinden yararlanmamalı ( hastaneleri kullanamamak vb gibi) ki kimse kafasına göre bu işlere tevessül etmesin.

Çocugun mezarına adam tutup saldirtan insanlara destek olmak ( bilinçli veya bilinçsiz )
    nasıl bir zihniyet veya savsaklamadir.İnanilir gibi değil.

2. Bir saniye bile inanmadım bu olaya, devlet olan Esad rejimine langur lungur pikap ve motorsiklet ile gideceksin devireceksin, bunu söyleyen adama g.tümlen gülerim.

Bir şeyler döndü orada ve patlayacak, aynı bizim açılım saçılım işi gibi.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3. Nerdeyse 20 yıldır gayri resmi, uyduruk harcama aidat ile yönetilen siteye yönetici oldum. 15 günde engelli halimle çoğu şeyi değiştirdim sitedeki sakinler bile artık düzene gireceğine inanmaya başladılar. Ama 15 gün benden çok şeyi şimdiden götürdü. Ayhan başkan gibi üç beş arkadaş hukukçu vs yardım aldım. Teşekkür ediyorum. Ana sitede çözülemeyecek sorunlar var seçimden sonra değişir onlar. 7 dairede Suriyeli oturuyor ve dairede kaç ailenin kaç kişinin kaldığını bilmiyoruz. Suriyeli çocuklara soruyorum kaç kardeşsiniz diye 5 olan var üç olan var bunlar aynı evde kalıyor iki ayrı aile. 7-8 yaşından büyük kız çocuklarını tek başına dışarı salmadıklari için küçükleri saydım 11-15 tane. Sağır kulağım sağır oldu öyle bağırıyorlar oynuyorlar. Sitede o kadar geniş oynayacak yer yok. Kapının önünde oynuyor. Anne baba başında değil top kaçar çocuğa araba çarpar akşama kadar çocukları uyardım aman aman dikkat edin diye sonuçta çocuk. Çocukların okula gidenleri Türkçe konuşuyor istiklal marşı 23 Nisan şiiri vs biliyor. Okula gitmeyenler Türkçe tam bilmiyor. En büyük sorun gördüğüm Suriyeli kardeşlerde gebelikten korunma günah gibi bir anlayış var o yüzden eğer yeni evliyse 8-10 dan aşağı bitmez bu. Gencecik yaşta evlilerin daha şimdiden 3-5 çocuğu var bunlar 25-28 yaşında. Kardeş çocuklar numara sırası gibi boy boy.

4. Bizim sitede en büyük sorun Suriyeli kardeşlerimizde ki çocuk sayısı bir evde iki aile kalıyor 8 tane çocuk var 3-7 yaşında asansörü oyuncak gibi oynuyorlar. Adana arızasına giden para her sene en az 150-200 bin bu rakam böyle giderse 3-500 bin olacak. Ben zemin kattayım hiç kullanmıyorum. Suriyeli aileler ile ev sahipleri ile görüşeceğim oyuncak gibi oynamaya devam ederlerse çocuklara sahip çıkmazlarsa bol bol şişirme faturalar ile iflahlarını kesecem. Sonuçta kul hakkı sitede bir çok evde 1-2 kişi var onların aleni hakkı yeniyor. Suriyeli kardeşler sadece çocuk yapıyor ayaklandı mı kapıdan dışarı. Bu çocuklar zemin katta olduğum için bizim kapıya iki kez tuvaletini yaptılar. Kanunda yeri var mı bilmiyorum ikinci aşama da duble aidat cezası vereceğim. Ha tüm bunları noter tasdikli karar defterine yazdım yarın onaylatacağım.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bizim sitede en büyük sorun Suriyeli kardeşlerimizde ki çocuk sayısı bir evde iki aile kalıyor 8 tane çocuk var 3-7 yaşında asansörü oyuncak gibi oynuyorlar. Adana arızasına giden para her sene en az 150-200 bin bu rakam böyle giderse 3-500 bin olacak. Ben zemin kattayım hiç kullanmıyorum. Suriyeli aileler ile ev sahipleri ile görüşeceğim oyuncak gibi oynamaya devam ederlerse çocuklara sahip çıkmazlarsa bol bol şişirme faturalar ile iflahlarını kesecem. Sonuçta kul hakkı sitede bir çok evde 1-2 kişi var onların aleni hakkı yeniyor. Suriyeli kardeşler sadece çocuk yapıyor ayaklandı mı kapıdan dışarı. Bu çocuklar zemin katta olduğum için bizim kapıya iki kez tuvaletini yaptılar. Kanunda yeri var mı bilmiyorum ikinci aşama da duble aidat cezası vereceğim. Ha tüm bunları noter tasdikli karar defterine yazdım yarın onaylatacağım.
    Genel kurul karari olmadan duble aidat toplayamazsiniz. Karar defterine genel kurul kararlari yazilir.
    Kat maliklerini olagan ustu toplantiya cagirip, toplanti gundemini belirleyip karar alabilirsiniz.

6.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Genel kurul karari olmadan duble aidat toplayamazsiniz. Karar defterine genel kurul kararlari yazilir.
    Kat maliklerini olagan ustu toplantiya cagirip, toplanti gundemini belirleyip karar alabilirsiniz.
    Yazdım abi. İki yol var. Ya düzene girecek o kardeşler mecburen kardeş yazıyorum Silivri soğuk. Ya da şişirme faturalar ile onları adam edecem. 7 daire kaç aile kaldığı belli değil. Nüfus dan gelseler sayılamaz değişik değişik adamlar girip çıkıyor. Misafir mi apartmı yapıyor bilmiyorum. Mahkemeyle dersen imkansız. Üç sene önce ev alıp oturmak isteyen çıkaramadı sattı. Ondan sonra ki alanın da mahkeme kararı istinafdan dönmüş. Temiz üç sene daha sürer mahkeme. Bunlara acayip haklar verilmiş Türkler de böyle bir hak yok. Bakalım el mi yaman bey mi. Benim şeytan tarafımı sandıktan çıkaracaklar gibi.

7. Buradakiler çok yabancılar bu olaylara. Abiler çocuklar tuvaletinde gelince ya bizim mutfağın önüne ya kapının önüne mıçıyor kapının önünde kamera var. Çocuklar eve girse poşete su doldurup aşağı atıyor şişe atıyor kafasına düşen var. Zabıtaya polise şikayet ediyorlar sadece gelip gidiyor. Her evde 5-8 çocuk var bakıcı tutsan ertesi gün gelmez. Bir haftadır başlarındayım ödül ceza oynuyoruz. Ödül dondurma alıyorum. Ceza etrafı mıntıka temizliği ve asansör kullanmama dışarı çıkmama eve yollama. Yarın beni döverlerse o da var. Ama tatlı dilimle hallediyorum şimdilik. Babaları ve amcaları ile konuşuyorum. Babası ile amcası konuşurken adam yanımda üç beş kere tavuk kovalar gibi çocukları kovalıyor.

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 616/619 İlkİlk ... 116516566606614615616617618 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •