Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
Çok yerinde yorumlar bunlar. 32 günlük vadelerle paramı bağladığım için benim için rahat. Bundan sonra ben şahsen faizlerde yönün yukarı yönde olduğuna inanıyorum çünkü enflasyon inmeyecek tam tersine çok daha çıkacak. Bankaların ve hükümetin eli bağlı, yüksek reel faiz verilmek zorunda aksi taktirde dolar fırlar ve çok yüksek seviyede olan döviz cinsi borçlar da patlar.
Doları 5 yapabilecek bir yobaz faiz düşmanı yönetim var; euro uçtu zaten. Hergün korkuyla tl nin değer kaybını izlemekten bıktım. Bu adamlar için kurun yükselmesi sorun eğil, bir şekilde alt tabakaya şükretmeyi öğretmişler, onları kendi hortumladıklarının çok azını vererek kandırıyorlar. Ülkede bu anlayışla, dolar 5.00 görebilir; ülkede beyaz yakalı eğitim almış herkes yurtdışının yolunu arayacak, sadece hoşafcılar kalacak, bu durumda bir üretim olmaıdğı iin sırtından para kazanılacak insan bulunamayacak ; 10 yıla senaryom budur.

Konuya nerden geldik, yüksek reel faiz vermez bu adamlar.
Eylül den itibaren kaemeli olarak doara geçeçceğim, beklentim 3.38 görmesiydi ama çok sağlam duruyor , hareketler inanılmaz. ek ümidim Eylül toplantılarında bir düşüş kurda. 3.3x ler olursa full dolardayım.