Sayfa 1019/1024 İlkİlk ... 19519919969100910171018101910201021 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 8,145 - 8,152 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Çok yerinde yorumlar bunlar. 32 günlük vadelerle paramı bağladığım için benim için rahat. Bundan sonra ben şahsen faizlerde yönün yukarı yönde olduğuna inanıyorum çünkü enflasyon inmeyecek tam tersine çok daha çıkacak. Bankaların ve hükümetin eli bağlı, yüksek reel faiz verilmek zorunda aksi taktirde dolar fırlar ve çok yüksek seviyede olan döviz cinsi borçlar da patlar.
    Doları 5 yapabilecek bir yobaz faiz düşmanı yönetim var; euro uçtu zaten. Hergün korkuyla tl nin değer kaybını izlemekten bıktım. Bu adamlar için kurun yükselmesi sorun eğil, bir şekilde alt tabakaya şükretmeyi öğretmişler, onları kendi hortumladıklarının çok azını vererek kandırıyorlar. Ülkede bu anlayışla, dolar 5.00 görebilir; ülkede beyaz yakalı eğitim almış herkes yurtdışının yolunu arayacak, sadece hoşafcılar kalacak, bu durumda bir üretim olmaıdğı iin sırtından para kazanılacak insan bulunamayacak ; 10 yıla senaryom budur.

Konuya nerden geldik, yüksek reel faiz vermez bu adamlar.
    Eylül den itibaren kaemeli olarak doara geçeçceğim, beklentim 3.38 görmesiydi ama çok sağlam duruyor , hareketler inanılmaz. ek ümidim Eylül toplantılarında bir düşüş kurda. 3.3x ler olursa full dolardayım.

2.  Alıntı Originally Posted by kucukyatirimciyim Yazıyı Oku
    Merhaba arkadaslar,

Sorularim sizin icin cok basit kacacak ama daha yeniyim bu islerde. O sebeple siz bilenlere danismak istedim.

1. Simdi benim elimde bir miktar nakit doviz var. Onumuzdeki ay bir miktar daha olacak. Sonra bu dovizin bir kismini Tl'ye cevirerek Subat ayina kadar harcayacagim. Subat ayinda elime gene bir miktar doviz gececek.

Yani kisaca,

- TL'ye ihtiyacim oldukca doviz hesabimdan TL'ye cevirebilecegim,
    - Elime gectikce kolaylikla doviz yatirabilecegim,
    - Dovize en iyi faizi veren,
    - Dolar'dan TL'ye en iyi kuru veren,
    - Hesap isletim ucreti almayan,
    - Musteri hizmetleri iyi olan

hangi bankayi kullanmak lazim? Eturuncu'da sanirim subeyi kullanamiyorum. E vadesiz hesap acarsam, o zaman da isletim ucreti odeyecegim. Arti atiyorum elime 10.000 dolar gecti nakit. Bunu ATM'den yatirmak problem. Ama digerleri de dovize gunluk faiz vermiyor.

Kisaca aslinda eturuncu diyorum, ama acaba tecrube eden olmus mudur, musteri hizmetleri iyi midir, ATM'den sorunsuz bir sekilde halledebilir miyiz islemlerimizi?

2. Bu enpara Katar'in oldu ya, sakat olmasin o isler? Mevzunun cahiliyim ama yani neticede sormadan edemedim sizler cok daha bilgili oldugunuz icin.

Cok tesekkurler
    E turuncu sizin için iyi bir seçenek zaten hesap işletim ücreti yok şuan yürütmeyi durdurmadan dolayi olanlarda alamiyorlar siz birde şubeden bir hesap açarsınız tl ve usd oradan elden yatirabilirsiniz ing asistan da talimat veriyorsunuz aninda e turuncu hesabinıza dolar tl yada eur olarak hangisine yatirrisaniz geçiyor yada cep şubeden havale yaparsınız saat 4 e kadar eft lerde ücretsiz tl13,5 usd 4 sizin için en ideal orandir kullanabilirsiniz.

3.  Alıntı Originally Posted by kucukyatirimciyim Yazıyı Oku
    Merhaba arkadaslar,

Sorularim sizin icin cok basit kacacak ama daha yeniyim bu islerde. O sebeple siz bilenlere danismak istedim.

1. Simdi benim elimde bir miktar nakit doviz var. Onumuzdeki ay bir miktar daha olacak. Sonra bu dovizin bir kismini Tl'ye cevirerek Subat ayina kadar harcayacagim. Subat ayinda elime gene bir miktar doviz gececek.

Yani kisaca,

- TL'ye ihtiyacim oldukca doviz hesabimdan TL'ye cevirebilecegim,
    - Elime gectikce kolaylikla doviz yatirabilecegim,
    - Dovize en iyi faizi veren,
    - Dolar'dan TL'ye en iyi kuru veren,
    - Hesap isletim ucreti almayan,
    - Musteri hizmetleri iyi olan

hangi bankayi kullanmak lazim? Eturuncu'da sanirim subeyi kullanamiyorum. E vadesiz hesap acarsam, o zaman da isletim ucreti odeyecegim. Arti atiyorum elime 10.000 dolar gecti nakit. Bunu ATM'den yatirmak problem. Ama digerleri de dovize gunluk faiz vermiyor.

Kisaca aslinda eturuncu diyorum, ama acaba tecrube eden olmus mudur, musteri hizmetleri iyi midir, ATM'den sorunsuz bir sekilde halledebilir miyiz islemlerimizi?

2. Bu enpara Katar'in oldu ya, sakat olmasin o isler? Mevzunun cahiliyim ama yani neticede sormadan edemedim sizler cok daha bilgili oldugunuz icin.

Cok tesekkurler
    kriterlereine en çok uyan burgan 3 para birimli hesap, buradan başka arama yapmaya gerek yok, vaktinize yazık.

4.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Faizlerin tadi kalmamis.
    Syg,
    dudu 2009 dan beri ne zaman tadı oldu. çok ciddi soruyorum. ben eski yıllarıma lanet ediyorum,tam enayilik etmişiz. neyse ki doğru yolu buldum.yanında 4,25 reel faiz.

temdite şeker 14 , burgan 13.75 verdi

Yatırım Tavsiyesi Değildir.

6. "kucukyatirimciyim" nicky'le yazan taze topicdaş, mütevaziliği bi kenara bırak. Sen bu işleri pekçok kişiden daha iyi biliyorsun, herşeyin farkındasın;sen kalbinin sesini dinle ona göre hareket et!

7.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    dudu 2009 dan beri ne zaman tadı oldu. çok ciddi soruyorum. ben eski yıllarıma lanet ediyorum,tam enayilik etmişiz. neyse ki doğru yolu buldum.yanında 4,25 reel faiz.
    4.25 reel mi nominal midir?

Abd enflasyonunu (%1.6) arindirmak gerekmez mi?

Reel yillik usd faizi bu durumda %2.61 buluyorum.

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by samadhi Yazıyı Oku
    4.25 reel mi nominal midir?

Abd enflasyonunu (%1.6) arindirmak gerekmez mi?

Reel yillik usd faizi bu durumda %2.61 buluyorum.

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Arkadaştan devlet 1.8 stopaj ta kesmiyor. Net 4.25 brüt 5. Dudu abiye haber vermek lazim

Sayfa 1019/1024 İlkİlk ... 19519919969100910171018101910201021 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •