Sayfa 293/1006 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393793 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 2,337 - 2,344 arası.

Konu: Vob 24

Borsa ile ilgili bir kaç yazı beni gülümsetti. Neden-sonuç ilişkisinin bile anlaşılmaması garip geldi. Şöyle ki:

1) Bir yazıda, shortçuların pozları gereği, borsanın çökmesini bekledikleri yazılmış. Bu düşünce şekli çok komik geldi bana. Bir kişi neden short açar? Borsa endeksinin düşeceğini düşündüğü için. Neden-sonuç ilişkisi bunu gerektirir. Bunun tersinin yapıldığını iddia etmek bile abestir.

2) Bazı yazılarda da ekonominin çökmesini bekleyen, kriz çıkmasını bekleyen insanlar olduğu ima edilmiş ya da açıkça söylenmiş. Komik ötesi. Ekonomik verilere bakıldığında (ki bu verilerin bir kısmını grafiklerle dün akşam ben verdim, Sv deniz43 te rakamlardaki bozulmayı çok net olarak gösterdi). Şimdi bunları görüp, her şey yolunda diyerek milleti salak yerine mi koyalım. Yahu, mb kasasında kısa vadeli borçları bile karşılayacak döviz kalmamışken polyannacılık mı oynayalım. Yurt dışı borsaları kriz sinyalleri verirken ve bu durum da yabancı analizciler tarafından bile bas bas bağırılırken "yok yav, sıcak paranın gideceği bir yer yok , bir şey olmaz, borsalar sonsuza kadar yükselecek" diyerek aptal mı kandıralım.

Neyse, bildiğiniz gibi yapın.

Demek ki şunları yazmamız lazım:
    Ekonomimiz süper,
    U100 endeks 1 ayda 500.000 e gelecek.
    Kriz mriz yok kardeşim, USD 3 vakte kadar 1 TL olacak.
    Almanya ABD bize borç verin diye kapımızda yalvaracak.
    Cari fazlamız 1 trilyon dolardı, 3 vakte kadar 5 trilyon dolar olacak.
    (Hunimi kim çaldı lan benim)

Kendinize iyi bakın. Benden bu kadar.

Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    hoş geldiniz Sn. uufuk uzun mapushane değildi herhalde ara vermenizin sebebi. kırgınlıkmı iş güçmü? çok özel ise sadece sevgi ve saygılar
    Kırgınlık....
    Diyelim...
    Haksızlıgı gizleyelim..
    Belkide kemikler(metal) yorgunlugudur..!!!!!!!!!!!

3. Sn bear hocam,in iyisini siz bilirsiniz bu sistem işinde gerçekten ,sonuç itibariyle kazanç varmı.

4. Bir kaç saat önce yapılan açıklamaya göre Irak merkezi yönetimi temsilcileri ile IKBY ARASINDA YAPILAN GÖRÜŞMELERDE 4 KONUDA ANLAŞILDIĞI AÇIKLANDI. ForumdŞ çoğunluğunun Diğerlerini merak edenileceği düşünmediğim için ikisini yazıyorum.
    1-IKBY üzerindeki yaptırımlar kaldırılacak.( kapının kolu v*****n sapı vb. )
    2-özel bir mekanizma çerçevesinde yakında görüşmeler başlatılacak.
    😆 İSTEYENE SODA GÖNDEREBİLİRİM.
    ŞİMDİDEN AFİYET OLSUN..

5. Uygulanacak yaptırımları IRAK merkezi Hükümetinin İNSİYATİFİNE BIRAKIRSAN BÖYLE OLMASI KAÇINILMAZ. BU işine de geliyor tabii ki hükümetin.
    İşte Irak yaptırım istemiyorum diyecek pazartesi. Yapabileceğin bir şey kalmadı. Anca geri zekalı aptalları avut bir gece bilmemde diye..
    Orada da BEKLEDİM DE GELMEDİN ŞARKISI dinlemeye başlamışlar gülerek. Nereleri ile güldüklerini bilmiyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by uufuk Yazıyı Oku
    Sevgi ve Saygı tüm forumdaşlara,yönetim hariç....
    Onlar bizim kadar özgür degiller hoş görüyorum;
    Ülke gerçekleri malesef.........
    Formlar ülkeden daha özgür olamazlar.....
    .....şerefe Antep'li hemşehrim....
    Uufuk hocam hemsehrim hosgelmissin...

7.  Alıntı Originally Posted by RONİN Yazıyı Oku
    Bir kaç saat önce yapılan açıklamaya göre Irak merkezi yönetimi temsilcileri ile IKBY ARASINDA YAPILAN GÖRÜŞMELERDE 4 KONUDA ANLAŞILDIĞI AÇIKLANDI. ForumdŞ çoğunluğunun Diğerlerini merak edenileceği düşünmediğim için ikisini yazıyorum.
    1-IKBY üzerindeki yaptırımlar kaldırılacak.( kapının kolu v*****n sapı vb. )
    2-özel bir mekanizma çerçevesinde yakında görüşmeler başlatılacak.
    😆 İSTEYENE SODA GÖNDEREBİLİRİM.
    ŞİMDİDEN AFİYET OLSUN..
    Artı gapmı var pazartesi😂😂

8. Uufuk Hocam Hoşgeldiniz.
    Syg...
    Hedefin yok ise yardım edecek rüzgarı bulamazsın.

Sayfa 293/1006 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393793 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •