Sayfa 478/1006 İlkİlk ... 378428468476477478479480488528578978 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 3,817 - 3,824 arası.

Konu: Vob 24

1. Bilmiyorsan oynama diyen arkadaş nerde ???? ... sEVGİLİ RONİN KARDEŞİME EN ÇOK ÜZÜLÜYORUM SHORT KOŞTURUYORDU SONRA LONG KOŞTURUR OLDU DÜN UMARIM O GAPTA LONGTA YAKALANMAMIŞTIR

2. Erdogan agresif olmasa idare eden biri olsa bu fed hamalinin piyasaya surdugu paranın ciddi bir kismi her ay türkiye ye girer.bu ulke uzaya cikardi
    Bu sığırların 8 yildir piyasaya surdugu para ile yaşadığımız dunyadan 3 tane daha yeni bastan yapilirdi.dunyadaki butun borsalari şişirdiler birtek kendi enflasyonlarını artiramiyorlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    AHMET HOCA DAN...

4.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Geceye Short girdim 127.150 maliyetli emeği geçenlere teşekkürler
    bu sefer malak gibi yatıcam. hic gibrasmiycam
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    May 2017
    İkamet
    London Ankara
    Gönderi
    2,262
     Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Erdogan agresif olmasa idare eden biri olsa bu fed hamalinin piyasaya surdugu paranın ciddi bir kismi her ay türkiye ye girer.bu ulke uzaya cikardi
    Bu sığırların 8 yildir piyasaya surdugu para ile yaşadığımız dunyadan 3 tane daha yeni bastan yapilirdi.dunyadaki butun borsalari şişirdiler birtek kendi enflasyonlarını artiramiyorlar
    Saka degil adamlarda SIGIR AKADEMISI var sigir generasyonunun kalitesi dollendirilmesi geni boku pusuru herseyi doktora duzeyinde dunyanin en verimli sigir cinsleri burdan gider

The second annual U.S. Beef Academy is focused on providing the next generation of beef producers a unique, applied beef cattle management experience on the historic Baca Ranch location, now a national preserve, in the high country of northern New Mexico.U.S. Beef Academy

https://andrews.agrilife.org/event/u-s-beef-academy/

Yani diyecegim adamlarin sigiri da akilli
    makul para ile giriyorlar fazla arpa burayi bozar zaten.. makulla da baya baya iyi goturuyorlar adamlar sigirin bile akademisini kurmus dikkate almak lazim

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    ABD yönetiminin haberi olmadan BÜYÜKELÇİ bu kararı almış olur mu?

böyle bir şey mümkün değil....
    Doğru,mümkün değil.Amerikan karar mekanizmasında bu tür kararların ''olur''u Başkan'a kadar gider.Her sabah Başkan'a günlük brifing verilir,bürokrasinin konuşup karar aldığı konularda Başkan'dan bir itiraz gelmez ise icra edilir.(Not:Irak'ta çuval olayında da bizzat Başkan Bush'un onayı vardı)

7.  Alıntı Originally Posted by MUHA Yazıyı Oku
    Saka degil adamlarda SIGIR AKADEMISI var sigir generasyonunun kalitesi dollendirilmesi geni boku pusuru herseyi doktora duzeyinde dunyanin en verimli sigir cinsleri burdan gider

The second annual U.S. Beef Academy is focused on providing the next generation of beef producers a unique, applied beef cattle management experience on the historic Baca Ranch location, now a national preserve, in the high country of northern New Mexico.U.S. Beef Academy

https://andrews.agrilife.org/event/u-s-beef-academy/

Yani diyecegim adamlarin sigiri da akilli
    makul para ile giriyorlar fazla arpa burayi bozar zaten.. makulla da baya baya iyi goturuyorlar adamlar sigirin bile akademisini kurmus dikkate almak lazim
    Bunlar cok iyi hatirliyorum her ay 85 milyar dolar piyasaya surduler hemde uzunca bir sure.
    8 yildir inanilmaz para suruyorlar 85 milyar dolar ne demek.
    Sigirin onde gidenleri bi enflasyonu arrtiramadilar

Duhul
    May 2017
    İkamet
    London Ankara
    Gönderi
    2,262

iki baba dususu incelersek sadece 1 gun yesil yaparak zayif kisacilari dokmusler devaminda biraktigi yerden istikrarli sekilde suursuzca dusmusler
    bugun nasil suursuzca garantiyi 10 kademe alarak tuttuysa yarin ayni sekilde suursuzca verebilir
    buarada dolar hareketi bisey olacak hissi veriyor

dikkat yatirim tavsiyesi degildri

Sayfa 478/1006 İlkİlk ... 378428468476477478479480488528578978 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •