Artan

8,25 10 12:09
11,14 9.97 12:09
6,23 9.88 12:09
175,00 9.86 09:55
17,50 9.65 12:09
Artan Hisseler

Azalan

12,42 -10 12:10
11.090,00 -9.98 12:10
174,90 -9.98 12:10
41,94 -9.96 12:10
142,00 -9.96 12:10
Azalan Hisseler

İşlem

7.161.591.822,00 12:10
4.209.081.235,61 12:10
2.778.199.149,88 12:10
2.761.362.113,84 12:10
2.601.840.797,75 12:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Vob 24

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by guvence Yazıyı Oku
    Bunu niye geceyarısı açıklar ,bakanlıkta nöbetçi sözcü yokmuymuş ,buda yeni bir van minut olabilir,arada garibim şortcular telef olur.olay ırak refandurumunu unutturma çabası olabilir.
    Mesele bu değil sanırım..
    Bizimkiler zarrab ve çağlayan meselesine MİSİLLEME Yapıyorlar..

Dün başbakan ağzından kaçırdı...
    Elçilik güvenlik memurlarını tutuklamanın başka bir açıklaması da yok..

FETÖ lafı hikaye...
    Bu memleketin yarısını fetö ile suçlayabilirsin..
    Kolay,ucuz,sağlam yol.
    Alışveriş yaptın, yardım ettin,selam verdin,kitabını okudun,dersanesine gittin..

2.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Mesele bu değil sanırım..
    Bizimkiler zarrab ve çağlayan meselesine MİSİLLEME Yapıyorlar..

Dün başbakan ağzından kaçırdı...
    Elçilik güvenlik memurlarını tutuklamanın başka bir açıklaması da yok..

FETÖ lafı hikaye...
    Bu memleketin yarısını fetö ile suçlayabilirsin..
    Kolay,ucuz,sağlam yol.
    Alışveriş yaptın, yardım ettin,selam verdin,kitabını okudun,dersanesine gittin..
    Kerem bey - sacma sapan konusuyorsun kusura bakma ama.. Bu kadar kolay mi zannediyorsun bu isler? Asil bu Fetoculer desifre olmasaydi sen gorurdun vadeliyi vadesizi orasini burasini... AKP sempatizani degilim ama bu zor zamanlarda birlik olma taraftariyim, o yuzden biraz mantikli konusun ornegin iddianameti okuyun.. Hangi elcilik gorevlisi bu kadar asker polis fetocuyla iliski icerisinde baska?? Bu adamin fonksiyonu ne ki??

Alıntı Originally Posted by IraSCiBLe Yazıyı Oku
    .. Bu kadar kolay mi zannediyorsun bu isler?
    görünene bakma.. dedim ya kolay yol FETÖcülük..
    Seni de suçlarlar.. Mutlaka da bir bağlantın vardır. En azından ZAMAN gazetesi okumuşundur..

Bir gün herhalde yine ABD'den..ve CIA'den biri olabilir..
    Anılarını yazacak..
    15 temmuz neymiş öğreneceğiz..!

ABD'nin, ingiltere nin hatta dışarda aklı başında hiç bir devletin inanmadığı DARBE'ye..

4.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    görünene bakma.. dedim ya kolay yol FETÖcülük..
    Seni de suçlarlar.. Mutlaka da bir bağlantın vardır. En azından ZAMAN gazetesi okumuşundur..

Anılarını yazacak..

ABD'nin, ingiltere nin hatta dışarda aklı başında hiç bir devletin inanmadığı DARBE'ye..
    Hocam maksadini asiyorsun bence uzatma.. Burasi siyaset forumu da degil varsa vadeliyle olmadi spotla ilgili analizin paylas biz de istifade edelim siyasi goruslerin bizi enterese etmiyor..

5.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Anılarını yazacak..

Kerem bey bahsettiğiniz ülkeler darbe başarılı olsaydı inanırlardı. Çünkü ABD ve Batı için makul olan darbe başarılı olandır. Başarılı olsaydı darbenin komutanının ilk yapacağı açıklama ABD'ye NATO yükümlülüklerine bağlıyız açıklaması olmayacak mıydı? Hangi askeri kalkışma, muhtıra, darbe Türkiye'ye hayır getirdi; hiçbiri.

Seans yaklaşıyor, hem topik izleyip hem işlem yapamadığımdan ben kaçtım, gün sonu görüşürüz, herkese bol kazançlar,

Alıntı Originally Posted by KAHRAMAN Yazıyı Oku
    Kerem bey bahsettiğiniz ülkeler darbe başarılı olsaydı inanırlardı. .
    CIA' yetkilisinin kitabını bekleyeceğiz... (ona benzer birinin)
    Bu darbe falan değil yahu? (ne olduğunu az-çok tahmin ediyoruz)
    Darbe görmemiş olabilirsin diye yazdım.. Biz yaşadık ,gördük,sıkıntısını çektik

Teknik Bülten (Yatırım Finansman Menkul Değerler)

BIST100:
    Borsa İstanbul da dün tepki alımları gün boyunca korurken, BİST 100 endeksi günü %2.07 oranında yükseliş ile 103.397 seviyesinden kapandı.
    Gece saatlerinde kurda yaşanan yükselişin olumsuz yansıması olarak güne hafif satıcılı başlamasını beklediğimiz endekste 102.700'ü gün içi işlemlerde ilk ara destek olarak takip edeceğiz. Bu desteğin üzerinde tutunulması halinde endekste yükseliş eğiliminin tekrar güçlendiğini görebiliriz. Ancak 102.700 desteğinin kırılması halinde gevşeme eğilimi ivme kazanabilir. 102.200 ve 101.300 ise alt destekler olarak takip edilebilir.
    Endekste 104.100 seviyesi ise gün içi ilk direnç konumunda olacaktır.
    en önemlisi dogru zaman.

vob ne açtı.-30 -40..bakalım seyredelim ne olacak.
    dolar çıkmasada,dünkü abd açıklaması olmasada belki yine vob böyle açacaktı.dünkü +2 üstüne..

hisse eşleşmelerine bakıyorum.1 kademe artı olan var 1 kademe eksi olan var..kimsede dur satayım durumu yok.hesapta düşükten mal alacaktık.alım göndersek 1 kademe eksi olanda artı açacak.
    Son düzenleme : kaygan; 11-10-2017 saat: 09:49.
    en önemlisi dogru zaman.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •