Sayfa 514/1006 İlkİlk ... 14414464504512513514515516524564614 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 4,105 - 4,112 arası.

Konu: Vob 24

1. kim kazanıyor,nasil bir icat cikardilar, neler oluyor. .bir günde kuyu kazip iki günde ayni seviyeye gelmesi ne iş. kafayi yemiş bunlar...neye göre sistem kime göre sistem adamin tek sistemi senin aldığın yönün tersine işlem, yarim saatte gömülen bir platformda islem yapmak güvensizlik tir.bence borsa bitmiştir uzatmalari oynuyorlar
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    kim kazanıyor,nasil bir icat cikardilar, neler oluyor. .bir günde kuyu kazip iki günde ayni seviyeye gelmesi ne iş. kafayi yemiş bunlar...neye göre sistem kime göre sistem adamin tek sistemi senin aldığın yönün tersine işlem, yarim saatte gömülen bir platformda islem yapmak güvensizlik tir.bence borsa bitmiştir uzatmalari oynuyorlar
    Günlük indiklere bir göz at, biten bir şey yok.

Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    May 2017
    İkamet
    London Ankara
    Gönderi
    2,262
     Alıntı Originally Posted by FAKİR Yazıyı Oku
    gözaltına alınanların avukatlarıyla görüştürülmeleri bile maviyi kırmaya yetecektir.

Zaten bu beklentiyle getirdiler buraya kadar
    beklenti olursa da burdan dusebilir dikkat etmek lazim olmazsa zaten duser
    yalniz isyat dun alimdaydi bugun belliydi boyle olacagi
    alan satan en onemlisi takip etmek lazim
    bu forum anormal short algi yaratiyor dikkat etmek lazim cok ciddi para kaybedilebiliyor yanlis algida

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    ilginç gerçekten...vize krizi devam ediyor pazartesi sabaha göre değişen hiçbirşey yok...ama piyasa cuma kapanış seviyelerine geldi nerdeyse...ne yaptı şimdi bunlar? ufak çaplı bir servet transferi...özellikle cuma günü o deniz yat. 70 bin kontrat dolar longlayan arkadaşı merak ediyorum kimdir kimin nesidir?

5. xu30 127.450 üzerinde yeniden kalabilirse alım hareketleri tepkiden öteye geçmek üzereymiş demeye başlatırlar..

6.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Niye ki, 138 lerden 122 ye düşmüş, %38 geri alımı olsa kabaca 128, %50 olsa kabaca 130. 132-133 e kadar ki hareketler, tepki niteliğindedir. Short pozdayım ve umarım bu seviyeleri görürüz diyorum. Fazlası olursa daha da iyi olur.

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Teşekkürler Sn silas17.

Bu arada 122 inişinde aldıklarımın satışı şu an itibariyle bitti. Sonuncu 127800 den gitti. Yukarıda shortlar otomatik açılacak, 128100 den itibaren her 300 puanda 1 adet. U100 96 bine gelinceye kadar TP yok.

Niye ki fibo 132 ihtimali demistiniz
    Meraktan sordum elestiri degil.

7. sermayenin el değiştirmesi operasyonu başarı ile tamamlanmıştır. Şimdi geçemediğimiz o 110 k barajını vizelerin kaldırılmasıyla birlikte küçük yatırımcının eline vererek geçeceğiz.. diyorlar

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    kim kazanıyor,nasil bir icat cikardilar, neler oluyor. .bir günde kuyu kazip iki günde ayni seviyeye gelmesi ne iş. kafayi yemiş bunlar...neye göre sistem kime göre sistem adamin tek sistemi senin aldığın yönün tersine işlem, yarim saatte gömülen bir platformda islem yapmak güvensizlik tir.bence borsa bitmiştir uzatmalari oynuyorlar
    korkma 103800 yandı herşey kontrolüm altında.
    y.t.d

Sayfa 514/1006 İlkİlk ... 14414464504512513514515516524564614 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •