Sayfa 549/1006 İlkİlk ... 49449499539547548549550551559599649 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 4,385 - 4,392 arası.

Konu: Vob 24

1. Fed e guvenen dolarcilar yine hayal kirikligina uğradı
    O kadar da veriler iyi geldi beklentisi vardi halbu ki
    Arada bir dolarcilari da sevindirmeli fed yillardir hep ayni sahne yasaniyor.
    Fed in ipini tutanlar dow u 23 bine taşıdı burda da fed den korkup millet mal satiyor yillardir

2. USD TRY gap'e geldi mi?

3. Sn serkan23 ,dolar düzeltme mi yapıyor ,yoksa düşüş trendine devam mı.

4. Fed faiz artıcak diyor, dolar düşüyor..

5. Işık Ökte THYAO da büyük yatırımcı, küçük yatırımcı, robotlar v.s. var hacmin %35 ini yapıyor diyor.

Bu arada THYAO da kademe kaldıran küçük yatırımcıya gülüyormuş. Genelde 100 bin ile 1 milyon lot arası kademe oluyor nereden baksan en az 1 milyon lira. Bence gülünecek bir şey yok. O kadar hacim yapamayan hisse 100 den fazla.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

PakBaris Guest
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Işık Ökte THYAO da büyük yatırımcı, küçük yatırımcı, robotlar v.s. var hacmin %35 ini yapıyor diyor.

Bu arada THYAO da kademe kaldıran küçük yatırımcıya gülüyormuş. Genelde 100 bin ile 1 milyon lot arası kademe oluyor nereden baksan en az 1 milyon lira. Bence gülünecek bir şey yok. O kadar hacim yapamayan hisse 100 den fazla.
    Demekki bana gülmüş, zira parça parça alım yapmama rağmen, 2 kademe kalktı. Hayır arkadaş ne hisseymiș, herkese dalga malzemesi oldu. Biz para kazanıyoruz hisseden, ve üstelik dalga falan da geçmiyoruz kimseyle. Gelgelelim azıcık borsayla ilgilenen kim varsa, felaket senaryosu yazıyor THY için. Hele bir de THYAO topiğine bakın, uzmanlar dolușmuș, hisseyi yerden yere vuruyorlar. Bir arkadaş (isim vermiyorum) 8TL'ye gelirse alınır, sonra hisse 3 haneli (100TL++) rakamlara gider yazmış. Artık sözün bittiği yer bu olsa gerek.

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Düzce
    Gönderi
    2,749
    USDTRY deki düşüş fake bana göre.
    Up trend için shortçu avında
    ayrıca trene longcu isteemiyor.
    Benim kişiseel analizim bu.

8. Yabancı takası

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 549/1006 İlkİlk ... 49449499539547548549550551559599649 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •