Sayfa 570/1006 İlkİlk ... 70470520560568569570571572580620670 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 4,553 - 4,560 arası.

Konu: Vob 24

1.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    129.750 short ytd
    Herifi üte bir alem oldum yahu 😉😉😉 128.950 den kapanan shortlar tekrar 129.600 den tekrar açıldı ytd

2. Bu adamın 1 gr devlet adamlığı yeteneği yok. Haybeye bir şeyler yapmış.

Büyükelçinin devletler nezdinde itibar meselesi olduğunu, kişilerin değil makamların önemini bilemeyecek kadar da eğitimsiz.

Hatta Amerika'nın verdiği cevabı anlayamayacak kadar da kör olmuş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    yahu abd dün açıklama yaptı karar bizimdir büyükelçinin değil dedi. RTE hala bu kararı büyükelçi aldıysa yazıklar olsun diyor.şaka mı bu yav?

4.  Alıntı Originally Posted by hisci Yazıyı Oku
    Nazar değmesin bu aralar iyi ütüyon palayı.para sayma makinası lazımsa gönderebilirim.bana lazım olmuyor bu aralar👍👍
    yok yaw totalde terste kaldık arada ekstra gir cık yapıp yara pansumanı yapıyoruz.bildiğin gibi değil cok içerdeyim
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by Last Trader Yazıyı Oku
    Öğleden sonra en düşük kaçı gördü
    ?????.....

6.  Alıntı Originally Posted by himmetaga Yazıyı Oku
    sui misal emsal olmaz ağa... bana kötü örnegi gösterip kendini aklamaya çalışma.bişeye kötü diyorsan onu sende yapmayacaksın...banane kissengerden biz “yurtta sulh cihanda sulh “diyenlerin evlatlarıyız.
    Yurtta sulh eyv da
    Yurtta sulh diyen Atamiz ..ulkeyi isgal edenlere cicek atmadı da bu yurt bize kaldi.
    Dunyadaki tum sıkıntıların fakirligin yoksullugin kanin terörün kaynagi bu adi ulkedir.
    Kore bi sallasa sivil mivil hepsi yansa dunyada bircom ulke insan kutlama yapar.
    Abd varoldulca dunyada huzur icinde hiç-bir toplum yasayamaz.
    Adamların yeni dünya plani..
    Kendinden olmayan tum ulkleri yok edip tek hukumetle tum dünyaya hukmetmek.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    128.775....

Alıntı Originally Posted by Last Trader Yazıyı Oku
    ?????.....

8.  Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    hala enflasyonun abd de neden yükselmediğini, artık dünyada reel değil sanal, barış değil savaş ekomisinin geçerli olduğunu anlayamadınız değil mi? Basılan paralar reel ekonomiye değil tahviller başta olmak üzere borsalara aktı..silah barınları ortadoğu daki kaosta yıllık ortalama ne kadar ciro yapıyor? Vergisi algısı var mı? Trump neden görevde? Hiç düşündünüz mü? Bu trend çok büyük bir doğal afetle kitlesel ölümlerle bitecek yeni trend 3.dünya savaşıyla başlayacak..önümüzdeki 10-15 yıl ölmezde sağ olursak görürsünüz..
    3. Dünya savaşını kim kimle yapacak? ABD-Rusya mı ? Yani Trump -Putin !

Bırakın bu 3. Dünya savaşı senaryolarını, ABD, Rusya hariç kimle savaşırsa Irak savaşının benzeri olur..Ona da dünya savaşı denilemez.

ABD enflasyon sorunu varsa, FED hedefinin % 2 olmasına rağmen, neden sahtekar analistler yarın gelecek veride % 2.3 bekliyorlar ??

Veri % 2 geldiğinde beklenti altı geldi demek için mi ? Yarın ABD TÜFE % 2 gelsin göreceğiz bakalım FED, boğaları mezbaya sürüyor mu sürmüyor mu..

Sayfa 570/1006 İlkİlk ... 70470520560568569570571572580620670 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •