Siyasi krizle hafta basi dolarcilar bakin gordunuz mu diyorlardi.
Siyasi kriz olmazsa tek kurus artmaz dolar
Siyasi krizle hafta basi dolarcilar bakin gordunuz mu diyorlardi.
Siyasi kriz olmazsa tek kurus artmaz dolar
Benim tuzum kuru, bu FED senaryolarına karnım tok, zira dolar satıp hisse almıştım, böyle iyi oldu. Hem hissem yükseldi, hem dolar düştü. Tekrar dolara dönme vaktim geliyor. Benim altını çizmek istediğim, adamların piyasayı nasıl terse düşürdükleri, nasıl algı operasyonu yaptıkları. Hemen her ülkede FED faiz artıracak diye dolar değerlendi 2016'ya dek. Şimdi FED patır patır faiz artırıyor, dolar değer kaybediyor. (Türkiye hariç, bizim dolar çoğunlukla siyasi riskler ile şekilleniyor, ve çoğunlukla da yukarı gidiyor.)
Bu durumu "beklentiler alınır, gerçekler satılır" ile izah etmek çok güç.
Irak-Suriye derken bir de ABD ile durum varken doğru karar. en azından Suriye İdlip Afrin ve Barzani sorunu çözülünceye kadar. OHAL kaldırılırsa fırsatçılar eylem yapıp ortalığı karıştırabilir Büyükelçi BAAS ne dedi. yakın zamandır patlama olmuyor. Bunlara fırsat verilmemeli şahsi kanaatim.
Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.
Bu arada aylık enflasyon 246.373/245.03:%0.548,%0.6'yı kıl payı yuvarlama ile ıskalamış,ama gelecek ayın enflasyonuna dahil olacak..
yatirim tavsiyesi değildir... sadece tekniksel olarak paylasimdir,hayal urunudur diyebiliriz..hayelsiz yasanmiyor Allahim hayellerimizi ve umitlerimiz kaybettirmesin....amin....
Yer İmleri