Sayfa 613/1006 İlkİlk ... 113513563603611612613614615623663713 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 4,897 - 4,904 arası.

Konu: Vob 24

1. Siyasi krizle hafta basi dolarcilar bakin gordunuz mu diyorlardi.
    Siyasi kriz olmazsa tek kurus artmaz dolar

PakBaris Guest
     Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Ah ah defalarca söyledik dilimizde tüy bitti..FEDİ İN TEPRİNGİ BİTİRECEĞİ 2013 NİSANDA,FAİZLERİ 2019 SONUNA KADAR 3 BANDINA GETİRECEĞİ 2015 YILINDA,BİLANÇO KÜÇÜLTECEĞİ NEREDEYSE 2016 KASIMINDAN YILBAŞINA KADAR FİYATLARIN İÇİNE GİRDİ..
    Benim tuzum kuru, bu FED senaryolarına karnım tok, zira dolar satıp hisse almıştım, böyle iyi oldu. Hem hissem yükseldi, hem dolar düştü. Tekrar dolara dönme vaktim geliyor. Benim altını çizmek istediğim, adamların piyasayı nasıl terse düşürdükleri, nasıl algı operasyonu yaptıkları. Hemen her ülkede FED faiz artıracak diye dolar değerlendi 2016'ya dek. Şimdi FED patır patır faiz artırıyor, dolar değer kaybediyor. (Türkiye hariç, bizim dolar çoğunlukla siyasi riskler ile şekilleniyor, ve çoğunlukla da yukarı gidiyor.)

Bu durumu "beklentiler alınır, gerçekler satılır" ile izah etmek çok güç.

3.  Alıntı Originally Posted by PakBaris Yazıyı Oku
    Yargı Adalet Bakanlığı'na bağlıdır dünyanın her yerinde. Adalet Bakanı da ya başbakana, ya da başkana bağlıdır. Yani, yargı hükümete bağlıdır.

Üstelik böyle politik bir davanın (ABD hükümetinden bağımsız olarak) sadece ABD yargısının inisiyatifi ile başlatıldığına/yürütüldüğüne asla inanmıyorum. Yani adamlar herşeyi bitirdiler de, diğer ülkelerdeki suçları mı yargılıyorlar? Lütfen, çok naif bir yaklaşım. Nitekim davanın savcısı (Bharat mıydı neydi ismi) tweeterda zaman zaman Erdoğan aleyhine paylaşımlarda bulunan birisi, ki buradan da anlaşılabilir bu davanın aslında kimi hedeflediği.
    Evet ama ok yaydan çıktı diyorum bende. Bu saatten sonra taviz vermeleri imksansız. AKP gider BKP gelir onlar için sorun değil şu saatten sonra. Bu davanin seyrini etkilemeye kimsenin gücü yetmez.

4.  Alıntı Originally Posted by topborsa07 Yazıyı Oku
    Ohal uzatılıyo hıc bırımız soramıyorz neden gerek varmı artık dıye
    Irak-Suriye derken bir de ABD ile durum varken doğru karar. en azından Suriye İdlip Afrin ve Barzani sorunu çözülünceye kadar. OHAL kaldırılırsa fırsatçılar eylem yapıp ortalığı karıştırabilir Büyükelçi BAAS ne dedi. yakın zamandır patlama olmuyor. Bunlara fırsat verilmemeli şahsi kanaatim.
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

Bu arada aylık enflasyon 246.373/245.03:%0.548,%0.6'yı kıl payı yuvarlama ile ıskalamış,ama gelecek ayın enflasyonuna dahil olacak..

PakBaris Guest
     Alıntı Originally Posted by kandyba01 Yazıyı Oku
    Evet ama ok yaydan çıktı diyorum bende. Bu saatten sonra taviz vermeleri imksansız. AKP gider BKP gelir onlar için sorun değil şu saatten sonra. Bu davanin seyrini etkilemeye kimsenin gücü yetmez.
    Evet doğru, o konuda haklısınız, ok yaydan çıktı. Ama imkansız değil. Yargı hala başkana bağlı adalet bakanlığının emrinde. Yüksek mahkemelik bir konu olsa, tamam adamlar anayasa ne derse onu yaparlar. Ama bu davayı istedikleri yöne çevirirler.

Alıntı Originally Posted by Last Trader Yazıyı Oku
    bu makinalar hic yorulmuyor ya manuel olsa 130 da tutan yeter lan demişti bile....bu arada dunku harekitin aynisi ayni satte oluyor biraz daha tutarsa dun ogleden sonraya benzeyecek 130 altina salmasi lazim
    yaklasik 1400 puan depti dunku gibi oldu ama bundan sonrasi biraz değişik olabilir kapanis itibari ile...olursa iyi olacak
    yatirim tavsiyesi değildir... sadece tekniksel olarak paylasimdir,hayal urunudur diyebiliriz..hayelsiz yasanmiyor Allahim hayellerimizi ve umitlerimiz kaybettirmesin....amin....

Sayfa 613/1006 İlkİlk ... 113513563603611612613614615623663713 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •