Sayfa 611/1006 İlkİlk ... 111511561601609610611612613621661711 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 4,881 - 4,888 arası.

Konu: Vob 24

PakBaris Guest
     Alıntı Originally Posted by kandyba01 Yazıyı Oku
    Turkiyede asimetrik kriz fiyatlaması var :=)

satış gelse ky nin %90 short pozda para kazanacak kazandırtmıyorlar esasen varlık fonu biraz adam olsa bu tarz durumlarda piyasaya satış yapıp kendi yatırımcısını bu kadar ezdirmez ama işte kimlere hizmet ettiklerinin hepimiz farkındayız.

abd nin akp ile hiçbir sorunu olduğunu düşünmüyorum.

sadece olaylar abd yargısına artık giriş yaptı bunu tavizle rüşvetle vs ile tr deki gibi sümen altı edemedikleri için ister istemez en tepeye kadar olay uzanacak gibi duruyor.
    Yargı Adalet Bakanlığı'na bağlıdır dünyanın her yerinde. Adalet Bakanı da ya başbakana, ya da başkana bağlıdır. Yani, yargı hükümete bağlıdır.

Üstelik böyle politik bir davanın (ABD hükümetinden bağımsız olarak) sadece ABD yargısının inisiyatifi ile başlatıldığına/yürütüldüğüne asla inanmıyorum. Yani adamlar herşeyi bitirdiler de, diğer ülkelerdeki suçları mı yargılıyorlar? Lütfen, çok naif bir yaklaşım. Nitekim davanın savcısı (Bharat mıydı neydi ismi) tweeterda zaman zaman Erdoğan aleyhine paylaşımlarda bulunan birisi, ki buradan da anlaşılabilir bu davanın aslında kimi hedeflediği.

2.  Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Retail Sales
    Released On 10/13/2017 8:30:00 AM For Sep, 2017
    Prior Prior Revised Consensus Consensus Range Actual
    Retail Sales - M/M change -0.2 % -0.1 % 1.8 % 0.7 % to 2.6 % 1.6 %
    Retail Sales less autos - M/M change 0.2 % 0.5 % 0.8 % 0.1 % to 1.9 % 1.0 %
    Less Autos & Gas - M/M Change -0.1 % 0.1 % 0.4 % 0.1 % to 0.6 % 0.5 %
    Control Group M/M change -0.2 % 0.0 % 0.2 % 0.2 % to 0.4 % 0.4 %
    Deniz hocam bu nasıl iştir ya, beklentiyi yüksek tut, sonra bi tık altında acikla ve tüm piyasaları terse sür. Abd eliyle manipülasyonun alâsı yapılıyor.

Alıntı Originally Posted by L.Septimus Yazıyı Oku
    Deniz hocam bu nasıl iştir ya, beklentiyi yüksek tut, sonra bi tık altında acikla ve tüm piyasaları terse sür. Abd eliyle manipülasyonun alâsı yapılıyor.
    Doğru,veriler çok iyi ama beklentiyi çok yüksek tuttukları için beklentinin altında gelmiş oldu.Algı yönetimi ile pozisyonlarını koruma çabası

4. yine bir veri günü...ve yine "beklentilerden" bir tık iyi gelen veriler...sabah shortlar longa döndü mecburen.

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    ee.. artık bi uçtan almağa başlayalım bari
    pala dayı kafamızı kasketli görünce köyden geldi sandı herhalde
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

6.  Alıntı Originally Posted by L.Septimus Yazıyı Oku
    Gunaydin.
    Bu enflasyon verisi 3 e cikti diyelim seneye.
    Yaaa biz 3.2 bekliyorduk diyecekler dowu sisirmeye devam.
    Dolarcilar iblib fln oraya bakin fed e hala bel bağlayanlar var.fed e kalsa dolar tl 1.50 altina duserdi

7. yine bamya ?

8. yine benim şortları almaya geliyo bu vampir,yazılır yazılmaz alıyo,ne kadar almaya meraklıymış bu
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 611/1006 İlkİlk ... 111511561601609610611612613621661711 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •