Sayfa 10/45 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon
Arama sonucu : 356 madde; 73 - 80 arası.

Konu: Hisse teknik analiz

perşembe yazıp cuma günü akşam kağıtların hareketlerini kontrol ettiğimde nedense desteğini kırarsa düşer dediğim kağıtlarda bi terslik görmeyip direncini kırarsa yükselir dediğim kağıtlardan krdmd nin 25o ml hacim yapmasına rağmen ancak üç kademe yukarı gidip baskı yemesini ben aşırı alımdan kaynaklandığını düşünerek bundan sonra herkes kendi kağıdını takip etsin reklam olmasın diye sorulan kağıdın cevabını özelden verecem. herkes kendi kağıdını takip etsin. başka hiç bir niyetim yoktur kimse şeytani fikirler aramasın.olursada sayfadan yazıp deşifre edebilirsiniz. madem bi iş yapıyoruz her şeyin hesabı yapılmalı diye düşündüm. ayrıca vop, endeks100, endeks30, bunlarıda yorumlayabilirim. bol şanslar..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

2. EKGYO

Halka arzdan bu tarafa aylık grafiğine bakılırsa 4. defa destekten sekmiş gibi görünüyor ? ne dersiniz bu seferde çalışır mı destek ? diğer indikatörler de destekliyor mu

Alıntı Originally Posted by burdur15 Yazıyı Oku
    EKGYO

Halka arzdan bu tarafa aylık grafiğine bakılırsa 4. defa destekten sekmiş gibi görünüyor ? ne dersiniz bu seferde çalışır mı destek ? diğer indikatörler de destekliyor mu
    program kapalı ben yarın size düşüncemi yazacağım. iyi geceler..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

4. ULUSE de göze batan bir kağıt yatırım ve karı halka açıklık oranının düşüklüğü ileride bir ikinci EGEEN olabilir mi diye düşündürüyor.Fiyat yüksek gibi olsafa sindire sindire gidiypr.7 lerden 18 lere...

GT-I8552 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

Alıntı Originally Posted by alibey Yazıyı Oku
    ULUSE de göze batan bir kağıt yatırım ve karı halka açıklık oranının düşüklüğü ileride bir ikinci EGEEN olabilir mi diye düşündürüyor.Fiyat yüksek gibi olsafa sindire sindire gidiypr.7 lerden 18 lere...

GT-I8552 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    teşekkürler alibey.ben olayı günlük değerlendirdiğim için bişey diyemeyecem ama orta uzun vade düşünenler için dikkat çekici olmuş.

sayfamızın faal olduğunun anlaşılması amacı ile sadece sayfadan sorulan hisseler yorumlanacaktır..

kağıt ta olup veya girmek isteyen olursa seans arasında yorumlayabiliriz..

8.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    kağıt ta olup veya girmek isteyen olursa seans arasında yorumlayabiliriz..
    Tukaş yorumlayabilir misiniz

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 10/45 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •