-
Bukadar mal kaptiracam diye korkan hiyari az gordum valla butun arkadaslari mrshl a yonlendireyimde donuna yaptiralim suna biraz ytddddddddddd
-
süper saldıralım.
GÜLEN AMCA.jpg
-
Saldırılar püskürtüldü galiba... Akşam biraz üste atsa bari insafsızlar...
-
Saldiri yok yavas yavas mrshl hissesi aliyoruz buna saldiri demiyelim biliyoruzki bu tur sig hisselerde saldirirsan yanarsin sen alcan onlar dusurcek cunku burasi bizim borsa sahtekarlik diz boyu spk bunlari dogru duzgun incelese zaten marsal buralarda durabilirmi goody ra bi ceza kestiler bak goodyer nasil duzeldi hizaya geldiler ytdddddddd
-
Umudumu kestiğim Fener' den zararla çıkarak 3. çeyrek bilanço beklentisi nedeniyle 15 yıllık borsa geçmişimde ilk defa bu kağıdı alıyorum. İnşallah yaz aylarında satışlar iyi olmuştur da bilanço iyi gelir..
-
Iyi yapmissin kardesim zaten bilancoyu kotu gosterme sanslari yok artik herkes sikayetci cumhurbaskanligi basbakanlik herkez mrshl i sikayet ediyor bu bilanco iyi bir kar bekliyorum bende surda az bi zamanlari kaldi zaten hareketlerden belli ytdddddddd dusurdukce alima devam
-
270 milyon satis yap zarar et cumhurbaskani bunlara hadi ordam kapat ozaman dukkani desinde gorsunler el mi yaman beymi bimer e sikayetler aninda inceleneye aliniyor haneriniz olsun bukadar hasilata kar etmiyorsa kapatin gitsin ytddddddd
-
En kotu bakkal bile yuzde 10 kar ediyor hersey cikinca bunlarin satis elemanlari ferrarilerle satis yapiyorlar heralde neyse devletimiz konuya el atinca yakinda anlariz bu satislarin maliyetindeki kabarikliklari yonetim giderlerini artik dusurursunuz mike mike ytddddddd
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri