Sayfa 361/997 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461861 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 2,881 - 2,888 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    0,5ton toplanmış, eğer hepsi blezik takı taklavattan geliyorsa gayet iyi toplamışlar. Zira halkımız bu konuda çok tutucudur.
    esasinda bu kotu haber

cok altin toplayamadilar demekki baska bir yerden acisini cikarmak zorundalar

vergiler cezalar yok sirketi devletlestirip kayyum atamalar falan filan

E- turuncunun.e-vadeli hesabi var bu 32 gun baglamak isteyenler için mi var .
    orani kaç açan varmi?( tl)

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Yapı Kredi gökay olayı nedir?. Detaylı bilgi sahibi olan var mı?
    Hocam yaz Google gör[emoji2]

4.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Hocam yaz Google gör[emoji2]
    Google'da işin içyüzünü bulamadım. Developer hatası deniyor.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

5.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Google'da işin içyüzünü bulamadım. Developer hatası deniyor.
    konfigürasyon hatası olduğu söyleniyor.
    test için gönderilen push'lar production'a gitmiş
    bu tarz hatalar için önlem alınır normalde

6. Burger, 300k+, 32 gün, temdit: 14.25

Galaxy S8 cihazımdan gönderildi

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Daha büyük mevduat müşterisini de enpara hem faiz oranı hem de hizmet anlamında tatmin edemez. Yanlış strateji. Sanırım millet artık sadece 3-5 lirayı enparaya atıp cari işlemlerini hallediyor. Eeeee enpara senin özelliğin yüksek müşteir sayısı ile tabana yayılmaktı, bu stratejiyi terk ettiğinde başka bir lige geçmiş oluyorsun , orada da işler düşündüğün gibi gitmez.
    Enpara , 0-100 bin , 100-500 bin , 500 bin üzeri olmak üzere 3 ayrı mevduat grubuna 3 ayrı faiz oranını (12,75 - 13,75 - 14) neden veriyor diye soran bir forumdaşa cevap vermiştim . Enpara açısından , bana ne kadar büyük mevduat getirirsen sana gücüm yettiğince o oranda fazla faiz veririm in mantığı idi kısa açıklamam. Mutlaka siz de anlamışsınızdır.

Şahsen gırtlağa kadar bütün nakitimle dolardayım. Enpara kurulduktan sadece 1 ay sonra hesap açtırıp kullanmaya başladım. Enparanın en eski kullanıcılarından biriyim. Bir çok tanıdığımı da sistemlerine soktum. Önceleri harika idi , piyasadan ortalama min 1 puan fazla faiz verirdi , temel argümanları da gayet sağlamdı. Esnaf ağzı ile , benim kira maliyetim yok , personel giderim de diğerlerine göre çok daha az , o yüzden daha fazla faiz verebiliyorum diyorlardı. Ama özellikle banka el değiştirip Katarlıların eline geçtikten sonra faiz politikalarını terk ettiler. Şahsen gene de hala kullanırım. Günlük cari harcamalar için 10-20 bin tl her zaman olur birikim hesapta. %10 da günlük faiz işliyor. Eft 0 masraf, kullanıcı ara yüzü gayet basit ve kullanışlı. Ama faiz bakımından Odea , Burgan gibi bankalara göre çok geri kaldılar. Sanırım kendi mevduat müşterilerinin bulundurdukları tutarlar da ,aynen benim yaptığım gibi eski meblağlardan çok daha azdır. Bunu tabi ki kendileri de biliyor , böyle tercih ediyorlar demek ki yönetimleri. Ama gerçekten müşteri dostu (faizler hariç) Telefon bankacılığında max 30 saniyede mt çıkıyor karşınıza, diğer bankadakiler gibi öküz de değiller , leb demeden leblebiyi anlıyorlar , eft , hiü sıfır. Bana göre yaptıkları bir devrim idi Türk Bankacılık sisteminde . Faiz oranlarını tekrar rekabetçi yapsınlar 1 saniye düşünmem , tüm birikimimi hemen oraya kanalize ederim. Mis gibi eft yok , hiü yok , her vade dolumunda mt ile at pazarlığı yapma yok en önemlisi , 30 saniyede zehir gibi mt 'ne hemen erişebiliyorsunuz. Atm leri de yeterli.

Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Odea dolar mev ne veriyor bilen varmı?
    Hocam ben kullanıyorum , 50 k dolara kadar 4,00 , 50 k dolar fazlası ise 3,75 günlük faiz veriyor. 4k dolar vadesizde olmak şartı ile.

Sayfa 361/997 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461861 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •