Ben görüşümde ısrar ediyorum bu iş eroinman durumuna benziyor, bağımlısı olduğumuz GLOBAL bol paranın hep bu şekil devam edeceği görüşü sokaktaki adam tarafından bile kabul edilmişse o iş yaş . Tarih buna benzer hikayelerle dolu ve hepsinin bir sonu olmuştur bununda olacaktır sadece süre konusu bir parça görecelidir o kadar. Bu arada beton sapkını guruhtan kaçı Dolar yada Euro bazında 3-4 sene önce aldığı betonda karlı durumdadır bir bakmak lazım.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Eskiden şehirde yaşayan kırsal kökenliler sıkıştı mı Köyden şu geldi yahut gelecek derlerdi . Sonra bu Almanya dan ve köyden diye gelişti . Son dönemde Katar olarak devam devam ediyor . Sabit olan tek şey sıkışma durumları.![]()
Gören ve doğruyu söyleyen politikacı da varmış meğer dünyanın bir yerlerinde...
Teşekkürler british...
Queen English konuşuyor galiba değil mi?
Altın toplama işi rakamlara bakarsak beklentinin olduça altında gidiyor. Katarlılardan 20milyar dolar gelecek söylentisinden önce geçen yıl suudilerden 100milyar dolar gelecek diye yazılmıştı.
Sonra gözümüzü 3,90larda açtık.
Anlıyorum ki, işler o derece kötü. Aynı haber(katardan 20milyar dolar geliyor) her yere yazılmış.
Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Bugün borsa endeksinin dirençlerine yüklenme var bakalım dirençleri geçile cekmi . Nasılsa takviye yolda haberleri geldi .![]()
Yer İmleri