güzel bir gündü. emeği geçenlere Teşekkürler. iyi akşamlar
güzel bir gündü. emeği geçenlere Teşekkürler. iyi akşamlar
Hamdım Piştim Yandım
Emeklilere faizsiz kredi geliyormuş.
10 milyon emekliye 5 er bin verseler 50 milyar eder.
http://www.sanalbasin.com/emekliye-a...redi-21736272/
Nakit sıkıntısı çeken emeklilerin imdadına avans ve faizsiz kredi yetişecek. Üzerinde çalışılan düzenlemeye göre, isteyen maaşının 3 katı kadar avans ya da 10 katı tutarında faizsiz kredi kullanabilecek.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
EKGYO da A1 bugün ekmek yiyemedi seans sonuna doğru sattığını yüksekden aldı.
Gün boyu 2,60 civarında dolaşırken 2,65 den kapandı.
70 bin zararı var.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
126000'lerden shortlamıştın.Onları ne zaman kapadında, longa geçtin?
132000'lerde long mesajı atıyorsun.6000 puan shortta zarar yazıp longa geçtin anlamına geliyor bu. 6000 puan zararı niye yazmıyorsun? eğer shortları daha önce kapadıysan niye yazmadın? kar ettiğin pozisyonları defalarca yazmayı biliyorsun. zarar eden pozisyonları niye yazmayıp hasıraltı ediyorsun? milleti mi kandırıyorsun aklı sıra? karlı pozisyonları milletin gözüne sok, zararlı pozisyondan hiç bahsetme, üstünü ört, ne güzel iş, milletde bişey sansın.
bu ne üçkağıtçılık. hala yazmaya devam etmende yuzsuzluk.
yine sorularıma cevap veremeden hakarete baslarsın.
Demirel, proje çerçevesinde Ocak 2009'da 200 kişilik Norveçli yaşlının Belek'e geleceğini ve 4 ay boyunca kalacağını, 1200 kişilik ikinci grubun 15 Eylül 2009-31 Mayıs 2010 tarihleri arasında 8 ay boyunca Belek'te kalacaklarını, üçüncü yılda ise grubun sayısının 2 bin 500-3 bin kişiye kadar yükselebileceğini bildirdi. Demirel, gelenlerin memnun kalmaları durumunda 25 bin kişiye çok uzun yıllar boyunca Türkiye'de kalma olanağı sağlanacağını belirtti.
NORVEÇ KÖYLERİ KURULACAK
Demirel, Norveçli yaşlıların kaldıkları otelde ve sağlık hizmeti alacakları hastaneden memnun kalmaları durumunda anlaşma gereği Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde her biri 2 bin 500 kişilik Norveç köylerinin kurulacağını, bu köylerde Norveç bankasından hastanesine, üniversitesinden bakkalına kadar her şeyin bulunacağını sözlerine ekledi.
http://www.hurriyet.com.tr/norvecli-...lacak-10035251
03.10.2008
Yer İmleri