Sayfa 758/1006 İlkİlk ... 258658708748756757758759760768808858 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 6,057 - 6,064 arası.

Konu: Vob 24

Alıntı Originally Posted by ZigZag Yazıyı Oku
    bb79 un forumdaki tek görevi bu ilişkiyi kurmaya çalışmak
    benim paylaşımlarımdan bunumu anlıyorsunuz daha önce açıklamıştım ama bir daha belirteyim. paylaşımlarımdan istifade edenler var diye düşünüyorum bu sebeple her türlü ekonomiyi ilgilendiren siyasi, güncel, global, hisse ve jeopolitik paylaşımlarım birilerine muhakkak yardımcı oluyordur.

gelelim borsa ile ilişkisine benim bakış açım temel teknik indikatör vs. ne olursa olsun hiç birine inanmayan fakat zamanı geldiğinde sırasıyla hepsine uyan borsamız olduğu için ve türkiyeninde başı .okun içinde olduğu için düşürende çıkaranda şuan haberler yani temel analiz.

ayrıca burada bana verilen bir görev olsaydı 10 günde bir ceza almazdım yönetimden beni bilen bilir bilmeyende öğrenmeye çalışsın.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Güçlü olanın haklı olduğu bir dünyada yaşıyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dünyada adalet yok. Güçlü olanın haklı olduğu bir dünyada yaşıyoruz. Varil bombalarını kullanıldığı dünyada yaşamak bizim için züldür"dedi.

ABD'ye de sert tepki gösteren Erdoğan, "ABD'de rezidansa geçerken orada PKK'lılar ve FETÖ gösteri yapıyor. Orada gözaltına alınan 2 PKK'lı sonra serbest bırakıldı. Ama orada gözaltına alınan vatanseverler hala içeride. Benim 13, eşimin de 2 koruması hakkında gözaltı kararı çıkıyor. Ve bunların içinde ABD’yi görmeyen de var. Ya ölür müsün öldürür müsün? Bu nasıl iş, bu nasıl adalet, buna ben isyan ediyorum"diye konuştu.

http://www.milliyet.com.tr/cumhurbas...yaset-2540178/

Gökçek'in 10 Kasım'da gövde gösterisi yaparak görevi bırakmayı planladığı iddia edildi. Ankara Belediye Başkanı'nın "Erdoğan'la son bir kez görüşmem lazım" diye ısrarcı olduğu belirtiliyor
    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın istifasını istediği belediye başkanları arasında yer alan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in 10 Kasım’da görevi bırakmak istediği öne sürüldü.
    İddiayı Kanal D Ana Haber muhabiri Seçil Özer dile getirdi. Ahmet Hakan’ın sunduğu Kanal D Ana Haber’e bu akşam canlı bağlanan Seçil Özer, Gökçek’in “Erdoğan’la son bir kez görüşmem lazım†diyerek istifa etmediğini söyledi.
    Kanal D muhabiri, Gökçek’in 10 Kasım’da yapılacak Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısı sonrasında istifa etmeyi planladığını aktardı. Gökçek’in istifa kararını duyururken belediye çalışanlarının yanı sıra Ankaralıları da davet edeceği bir toplantıda bu zamana kadar yaptığı icraatları sinevizyon gösterisi eşliğinde anlatarak gövde gösterisi yapmayı ve ondan sonra görevi bırakmayı planladığı bilgisi de Kanal D Ana Haber’de aktarılan detaylar arasında.
    Kanal D muhabiri Seçil Özer, Gökçek’in istifasının istendiği haberini de ilk duyuran isimdi.

4.  Alıntı Originally Posted by ZigZag Yazıyı Oku
    sanal oynayanlara bir önerim var :

Gazoz kapağı ile oynayın, 1 kapak 1 kontrat değerinde olsun

kazanırsanız kendinize kola ısmarlayın

kaybederseniz 10 lira kumbaraya atın

Çok heyecanlı olacak
    önerini değerlendirecegiz lakin ütülmekten eldeki gazoz kapakları bitti,sanal manal dinlemiyor pala ütüp duruyor kumbara tam takir kuru bakir
    bir haftadir paso gazoz alip kapak biriktirdim bugün makinaya siftah diyip salladim kapak içerde kaldi bunlarida üterse daha gazoz mazoz icmem,icim dısim gazoz oldu,cok gaz yapiyor midede
    Hamdım Piştim Yandım

aaaa bize ters yakışırmı türk evladına

Toplu taşıma araçlarında yaşlılara yer vermenin iyi bir şey olduğunu düşünebilirsiniz ancak uzmanlar bunun sanıldığı kadar ‘doğru’ olmadığı görüşünde...
    Oxford Üniversitesi’nden bir profesör, yaşlı insanların oturmak yerine ayakta durmaya teşvik edilmesinin beden sağlıkları için daha iyi olduğunu belirtiyor.
    İngiltere’nin Halk Sağlığı Klinik Danışmanı Sir Muir Gray, yaşlıların günde 10 dakika yürümeye gayret etmesini belirtirken yaşlıların yakınlarına asansöre binmek yerine onları merdiven çıkmak konusunda yüreklendirmelerini tavsiye ediyor.
    ‘YAŞLILARA YER VERİRKEN 2 KEZ DÜŞÜNÜN’
    İngiliz The Sun gazetesine demeç veren Gray, “Yaş aldıkça hareketsizliği değil bedensel aktiviteyi arttırmalıyız. Ailenizin yaşlılarını asansöre binmeye değil, merdiven çıkmaya teşvik edin†dedi. Gray sözlerini şöyle sürdürdü: “Metro ya da otobüste yaşlı birine yer verirken iki kez düşünün. Ayakta durmak onlar için harika bir egzersiz.â€
    The British Medical Journal’de (İngiliz Tıp Dergisi) yayınlanan yeni bir makalede, “Yaşlı insanları aktif tutmaya teşvik edecek her türlü toplu çaba, onların daha bağımsız şekilde yaşamalarına ve sosyal hizmetlere daha az ihtiyaç duymalarına yardımcı olacaktır†denildi.
    Makaleye konu olan raporda, zindeliğin yitirilmesinin yaşlılığın bir sonucu olarak görüldüğü ancak bunun tam tersinin geçerli olduğu belirtildi. Uzmanlar, hareketin azalmasının sosyal hizmetlere duyulan ihtiyacı arttırdığı görüşünde...
    Araştırmalar, orta yaşlı ve yaşlı insanların düzenli egzersizlerle bedensel olarak en az 10 yaş gençleşeceğini ortaya koyuyor. Formda olmanın bilişsel becerileri arttırarak bunama riskini azalttığı da biliniyor.

Balıkesir Belediye Başkanı AK Partili Edip Uğur istifa ettiği öne sürüldü
    Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Balıkesir'de bir temel atma töreninde konuştu. İstifaya dair sinyaller verdi.
    "VEFA DA VAR VEDA DA VAR"
    Uğur şunları söyledi:
    Koltuğa tutunmak, koltuğu bırakmamak, mevki ve makam için fidanları dikmiyoruz. Bu işin içinde vefa da var veda da var. Allah'tan Balıkesir için hayırlısını niyaz etmesini nasip ediyorum.
    Elimizden gelen gayretle 3.5 yıldır çalışıyoruz. Şimdi burada görmüş olduğunuz gibi 150 dönüm birinci etap alanlarla geliyor, ikinci etabın temelini atıyoruz.
    Ticari alanların, sinemaların olduğu, insanların nefes alacağı yeni bir mekan. İnşallah birazdan temelini atacağız. Yine Çayderesi'nin karşı tarafındaki alan oradaki kentsel dönüşüm hızlı bir şekilde devam ediyor. Öyle bir kentsel dönüşüm yapıyoruz ki kimse itiraz etmeden, herkes rızasıyla oluyor. Çünkü Balıkesir biliyor ki Balıkesir gelişiyor. Onlar da diyor ki başkan sağolasın.
    Fakat son günlerde şahsımla ilgili bir çok söylentiler, ifadeler devam ediyor. Ben bu konuda şunları söylemek istiyorum; eşyanın ömrü var, makamın ömrü var, dünya fani, bu dünya imtihan yeri. Bizler imtihandayız, her işte hayır vardır diyoruz. Ne için yaşıyoruz? Ne için çabalıyoruz? Şu fani dünyada imtihanı kazanmak, bu kubbede bir hoş seda bırakmak. Ne mutlu bu kubbede hoş seda bırakanlara.
    Ömrümüzün ne kadar olduğunu cenabı Allah bilir. Ama bize ilahi tavsiye diyor ki; kıyamet koparken elinde fidan varsa onu dik. Şimdi herkes, biz de Balıkesir olacak yaptığımız bu işler, belediyede, devlette süreklilik var, insanlarımız hizmet bekliyor. Biz hizmetlerimizi aksatamayız, varız veya yokuz. Kıyametimiz koparılırken biz fidan dikiyoruz. Koltuğu bırakmamak için fidanları dikmemezlik yapmıyoruz. Dün yanan bir caminin açılışını yaptık. Bir de iradei külliye var, bütün kainatı kontrol altında tutan. En son iradei külliye ne derse o olur. Bu işin içerisinde vefa da var veda da var. Cenab-ı Allah şahsım için hayırlısını niyaz etmesini istiyorum. Hepinizi saygıyla selamlıyorum.

7 ilçede 41 parselli satışa çıkaran Ankara Büyükşehir Belediyesi, 353 milyon lira muhammen bedel belirledi. Bu ihaleyle birlikte son 6 ayda 1 milyar 400 milyon lira değerinde arazi satılmış oldu
    Anakara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’le ilgili istifa tartışmaları sürerken, Gökçek önceki gün Altındağ, Pursaklar, Keçiören, Yenimahalle, Etimesgut, Çankaya ve Mamak’ta bulunan 41 parseli satışa çıkardı.
    Konut, ticaret merkezi, konut dışı kentsel çalışma alanları olarak belirtilen satışların muhammen bedeli toplam 353 milyon 353 bin lira olarak belirtildi. Satışlara ilişkin ihale kararları Resmi Gazete'de yayınlanırken, Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığı bu ihalelerle birlikte Ankara Büyükşehir Belediyesi sadece son 6 ayda yaklaşık 1 milyar 400 milyon lira değerinde arazisini satmış oldu. Bu arsalar arasında ASKİ'nin 142 bin metrekare büyüklüğündeki arazisi, Akyurt'taki fuar alanı, Gölbaşı'ndaki golf sahası ile çok sayıda mesken ve konut alanı da bulunuyor. (Sözcü)

tek yapman gereken long olup, beklemekti

şeytan size hep "short aç, short aç" dedi

short şeytanı çok tehlikeli bir yaratıktır

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    önerini değerlendirecegiz lakin ütülmekten eldeki gazoz kapakları bitti,sanal manal dinlemiyor pala ütüp duruyor kumbara tam takir kuru bakir
    bir haftadir paso gazoz alip kapak biriktirdim bugün makinaya siftah diyip salladim kapak içerde kaldi bunlarida üterse daha gazoz mazoz icmem,icim dısim gazoz oldu,cok gaz yapiyor midede

Sayfa 758/1006 İlkİlk ... 258658708748756757758759760768808858 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •