sirket faliyetlerine devam etmektedir demissiniz syn mahulli. ben devam etmiyor diye biliyorum en son mahkeme koruma yi kaldirdiktan sonra üretim durdu diye biliyorum. ytd.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sirket faliyetlerine devam etmektedir demissiniz syn mahulli. ben devam etmiyor diye biliyorum en son mahkeme koruma yi kaldirdiktan sonra üretim durdu diye biliyorum. ytd.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çıplak gözle şirketin çalıştığını görmedim....sadece şirketin yatırım danışmanı faaliyetlerin eksilmeden devam ettiğini 98 kişi halan şirkette çalıştığını...kendisininde telefona cevap verdiğine göre,henüz faaliyetlerin devam ettiğini,çalışanların ve kendisinin inançlarının şirketin kurtulacağı yönünde olduğunu söylemişlerdir(2 gün önce)....Sizlerde telofonla sorabilirsiniz.
Hisselerinden kurtulmak isteyen arkadaşlar bence Müjdat Usluya ulaşarak uygun fiyatlardan virmanlama yolu ile satabileceklerini zannediyorum,tabiki,Müjdat Usluda şirketin kurtulacağına inanıyorsa.Bence bu yolu deneyin,kaybedecek bir şeyiniz yokki.
ytd
Anlamayız hayatı felsefeyle,ilimle;
Hayat çelik ellerle atılan zar olmalı.....
Hüseyin Nihal ATSIZ
kayyum raporları doğru ise iflas etmesi gerekirdi ama hala şirket iflas etmediyse bunda bir gariplik var mahkemede bulunan lar bu raporlarla mahkeme uzamasına imkan veremez yani iflas etmesi gerekirdi çoktan 26 ekim e ertelenmesi nin bir anlamı yok bu raporlarla iflas erteleme red edilmesi gerekirdi ama hala erteleme oluyorsa bu da soru işareti
gelelim elimizdeki lotları müjdat patrona satmaya razıyım ben ama 0.80 den veririm 5000 lotumu alacaksa bu fiyat tan hemen satabilirim
müjdat patron şu bilançoları yayınlamadı 3 aylık 6 aylık bilançoları yayınlamadığı için şirket hakkında bilgi edinmek zor sadece yatırım danışmanı dediği gibi şirketin çalıştığını söylüyor hali hazırda 97 işçinin çalıştığını söylüyor faaliyetlerine devam ettiğini söylüyor raporlarda yazanların aksine tabi
Mete ak kardeşim bu yürüyen mahkeme iflas kararı veremez öyle bir yetkisi yok.
Şirkete iflas davası bu mahkeme bitmediği için açılamaz.Mevcut mahkemenin kararı subuta ererse şirkete iflas davası açılabilir.
Bilirkişi raporlarının hiç biri birbirini tutmamıştır.Hatırlarsanız ilk bilir kişinin raporundaa şirketin varlıklarının 100 milyon civarında artıda olduğu ve şirketin borca batık olmadığı şeklindeydi.
Son mahkeme duruşmasının özetini görmediğimden bir yorum yapamıyorum.Gelecek duruşmaya şayet uygun olursam izleyici olarak katılacağım, ytd
Bu gün, bayan görevli olan kayumla görüştüm, telefon la. bilgi verebilir misiniz lütfen dedim kesinlikle olmaz dedi fabrika çalışıyor mu dedim telefonu yüzüme kapattı. Burda önemli olan fabrika nın çalışıp, çalışmadıği
F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tuta bey,hiç kayyum veya bilirkişi size veya bir başkasına telefonla bilgi verirmi,kadın başka ne yapabilirdi ki.....
Yer İmleri