Sayfa 811/1006 İlkİlk ... 311711761801809810811812813821861911 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 6,481 - 6,488 arası.

Konu: Vob 24

1. 3 Başkan anlaşıp istifa etmeyecek iddiası doğru çıkarsa akp çok sıkıntıya girer. Bence takip edilecek önemli gündem olur.

Parti içinde satışlar artarak sürer, müteahhitler, yancılar, Gül, Arınç, Davutoğlu'cular ve Erdoğan ve ekibinden memnun olmayan muhalifler pozisyonunu belli eder:

F_AKP1219 Short...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    bayıldım buna ya hahahah

Alıntı Originally Posted by surcontre Yazıyı Oku
    ........
    F_AKP1219 Short...

Alıntı Originally Posted by RONİN Yazıyı Oku
    hem çalışıp hem çalarak genel profile uyuyor olabilir mi?
    AKP lilerin genel profili bu..onu biliyoruz..

4. Buna Akşener hareketini de ekleyebilirsiniz sayın Surcontre. Ha bunların benim için önemi de yok. Faydası da yok. Tıpkı AKP gibi emperyalizmin yeni maşaları olmanın ötesinde hayırlı bir işlevleri olmayacaktır. Bu arada FETÖ de tamamen ABD projesidir. CHP ve MHP de eski maşaları.. haline gelmiştir.

5. Sn.Ronin, Akşener'in kurucularına, eylemlerine bir bakalım. Erken eleştirmek için, forumdaşlar bir araya gelsek, var olan siyasi partilerden daha kötüsünü biz bile kuramayız.

Çiller Abd vatandaşıydı Türkçe konuşmakta zorlanırdı ama kardak adacığını teslim etmedi. İlginç oluyor siyasetçiler.

Alıntı Originally Posted by couchsurfer Yazıyı Oku
    Fesli'yi evinde canlı bulmuşlar. Haber kolpa. Ölü olmadığına göre artık hakkında kötü konuşabiliriz. Belki de son fırsatlar, ilgilenenler fırsatı kaçırmasın.

7. Genç arkadaşlara, işlerin nasıl yürüdüğünü anlamak için, Narcos dizisini tavsiye ediyorum, özellikle 3. sezonu.
    Abd yapımı, biraz birşeyler anlatmışlar yine de.
    Senaryo, müzik, oyuncular, karakterler, yönetmen vs.. iyi.

Bu jenerik müziği

https://www.youtube.com/watch?v=senoF0vblek

Bir de şu sahneyi paylaşayım, replik çok güzel..
    Piyasa yapıcısı/pala (Chepe Santacruz) gençlere piyasadan çekilmelerini söylüyor.
    _Peki sonra? diyorlar.
    _Sonrası yok diyor, önerim bu.
    Gençler çekilmek istemiyorlar, biraz para kazanmışlar tabi.
    Chepe diyor ki:
    _Yetişkinlik, bazı şeyleri istemeseniz de kabul etmektir. Ben de geçmişte bunu yaptım, hoşuma gitmese de bazı şeyleri kabul ettim.
    Size de bunu öneriyorum...

Gençler tecrübesiz tabi, mouse'a basmakta geç kalıyorlar ve pala onları piyasa dışında bırakıyor...

https://www.youtube.com/watch?v=5I1Ay9OGazU

8. Recep Altepe kent meydanı yanında ki minibüs durağını kaldırmak istedi, minibüsçüler dernek başkanı rest çekti bende 7 oğlan var birini sana feda ederim dedi. Hal böyleyken bu işi bile yapamadı, korkak. Rte ye kafa tutmaya g.. yok onda. İstifası cebindedir zaten. Bir iki haftaya olay çözülür. Şimdi onlar randevu koparmaya çalışıyorlardır...

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 811/1006 İlkİlk ... 311711761801809810811812813821861911 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •