Bugün yarın el ense çekme günü, gerçek vuruşma perşembe olur.
Vadeye de az bir zaman kalıyor.
2-3 kademeye oynama günleri.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Arkadaşlar Halkb taban falan olmaz. Reza mahkemesine ilk dahil edildiğinde taban oldu. Zafer Çağlayan dahil edildiğinde de zirveden bir düşüş trendi başladı.
Bu olayı Türkiye'de bilmeyen, kafasında ceza kesilecek beklentisi oluşturmayan kaldı mı? Olay fiyatların içine büyük ölçüde yansımış durumda zaten. Rakam bile kaç kere telaffuz edildi.
Olay siyasete de giriyor, işin ucu başka yerlere de gidiyor, abd bunu koz olarak önümüze de koyuyor... Bakmışsınız bizimkiler taviz verir, örtbas bile edilir ceza almadan. Avukatları bizim saraya gelmiş görüşmeler olmuş.
Daha süresi var ve düşüş trendi sürüyor. Belli olan bunlar. Durum iyiye ve kötüye de gidebilir.
Gelişmeler takip edilecek, günlük pasta-grafik takip edilecek, arada bir uyumsuzluk görürsem ben her iki yönde de fiyata müdahale ederim. (F-HALKB her iki yönde pozisyon taşınıyor.)
Olay olağan akışında gerçekleşir de ceza gelirse normal beklenti zaten, dokunmam ben.
Herkesin bildiği şeyden para kazanılmaz.
Yazılanlara bakılırsa birçok forum üyesi dövizi stoklamış, yukarı kopmasını bekliyor. Bu kadar stoklandıysa biraz zor gider diyorum, ama yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri