Sayfa 925/1006 İlkİlk ... 425825875915923924925926927935975 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 7,393 - 7,400 arası.

Konu: Vob 24

Alıntı Originally Posted by topborsa07 Yazıyı Oku
    Zannetmıyorum ılgınc bı kelıme net ve kesın degıl
     Alıntı Originally Posted by topborsa07 Yazıyı Oku
    Doları geceye hazırlıyorlar dıkatlı olun derım
    Benim de dikkatimi çeken 2 önemli noktaya işaret etmişsiniz.
    İhaleleri iyice takip etmek lazım artık.

2. Bugün yarın el ense çekme günü, gerçek vuruşma perşembe olur.

Vadeye de az bir zaman kalıyor.

2-3 kademeye oynama günleri.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Arkadaşlar Halkb taban falan olmaz. Reza mahkemesine ilk dahil edildiğinde taban oldu. Zafer Çağlayan dahil edildiğinde de zirveden bir düşüş trendi başladı.

Bu olayı Türkiye'de bilmeyen, kafasında ceza kesilecek beklentisi oluşturmayan kaldı mı? Olay fiyatların içine büyük ölçüde yansımış durumda zaten. Rakam bile kaç kere telaffuz edildi.

Olay siyasete de giriyor, işin ucu başka yerlere de gidiyor, abd bunu koz olarak önümüze de koyuyor... Bakmışsınız bizimkiler taviz verir, örtbas bile edilir ceza almadan. Avukatları bizim saraya gelmiş görüşmeler olmuş.
    Daha süresi var ve düşüş trendi sürüyor. Belli olan bunlar. Durum iyiye ve kötüye de gidebilir.

Gelişmeler takip edilecek, günlük pasta-grafik takip edilecek, arada bir uyumsuzluk görürsem ben her iki yönde de fiyata müdahale ederim. (F-HALKB her iki yönde pozisyon taşınıyor.)
    Olay olağan akışında gerçekleşir de ceza gelirse normal beklenti zaten, dokunmam ben.
    Herkesin bildiği şeyden para kazanılmaz.

4.  Alıntı Originally Posted by thunder Yazıyı Oku
    dostum 40 yıllık ayıyım ben bile senin dediğini hayal edemiyorum. Üstelik halkbankasında 11,70 maliyetle açıktayım.
    Ben secbul u 40 yıllık AYI bilirdim acaba dostumuz yeni bir isim thunder olarak mı devam etmekte ?

5.  Alıntı Originally Posted by couchsurfer Yazıyı Oku
    132625'e güncellendi.

Ben bugün 133425'e yazdım (küsüratlı olsun, inandırıcı olsun hesabı). Bugün alırsa ne ala, almazsa yarın alır.
    bugün almaz gibi görünüyor tabii yinede belli olmaz bu işlere akıl sır ermiyor
    perşembe d*****n kuyruğu kopar diye düşünüyorum,o zamana kadar gardımızı almak lazım cumaya poz.da girmek icap eder görüntü o şekil gibi
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by topborsa07 Yazıyı Oku
    Doları geceye hazırlıyorlar dıkatlı olun derım
    bir gece ansızın 3,80 - 3,90
    zulüm ile abad olanın ahiri berbat olur.

7. Yazılanlara bakılırsa birçok forum üyesi dövizi stoklamış, yukarı kopmasını bekliyor. Bu kadar stoklandıysa biraz zor gider diyorum, ama yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Ben secbul u 40 yıllık AYI bilirdim acaba dostumuz yeni bir isim thunder olarak mı devam etmekte ?
    Sn thunder'ın yazım stili ile Sn secbul'un yazım stilleri çok çok farklı Dostum.

Alıntı Originally Posted by KAHRAMAN Yazıyı Oku
    Yazılanlara bakılırsa birçok forum üyesi dövizi stoklamış, yukarı kopmasını bekliyor. Bu kadar stoklandıysa biraz zor gider diyorum, ama yatırım tavsiyesi değildir.
    Sigortasız olmaz sürekli açık veren bir ülkede. Kişisel düşüncemdir. Farklı düşünen de olabilir. Normal.

Sayfa 925/1006 İlkİlk ... 425825875915923924925926927935975 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •