Vay prototip yazısını silmiş ha...
İyi bir başlangıç..
(Ben burada yazan forumdaşların istisnasız hepsinin benden akıllı olduğunu düşünerek yazıyorum.)
Vay prototip yazısını silmiş ha...
İyi bir başlangıç..
(Ben burada yazan forumdaşların istisnasız hepsinin benden akıllı olduğunu düşünerek yazıyorum.)
https://www.cnbc.com/2017/10/24/trum...nd-market.html
Trump's unusual style of picking a Fed chair has created a more volatile bond market
The bond market is pricing in some odds that John Taylor, the Stanford economist, will be the next Fed chair.
Yields rose after reports that President Trump took a straw poll of Senate leaders that showed they favor Taylor, the most hawkish candidate in the running.
Taylor's rules-based approach to raising interest rates has made the market view him as someone who could put the Fed on a quicker interest-rate-hiking path.
Başkan Trump dün Fed başkanının onayını verecek Senato'nun liderlerine bir yemek verdi ve Fed başkanlığı için kimi beğendiklerini oyladı.Senatörlerin tercihi blok olarak Taylor oldu.
Yorum:Trump senato liderleri arasında bu oylamayı neden yaptı,zaten senatonun Taylor'ı desteklediği biliniyordu.Bence, Trump hangi adayı atasa belirli kesimlerden tepki alacaktı ama şimdi ''Fed başkanlığı için onayı verecek olan senato,ben de bu tercih doğrultusunda Fed başkanlığı için aday gösterdim'' söyleyebilme imkanına kavuşmuş oldu ve kimseyi de gücendirmemiş olacak,tabii bu Taylor atama'sı aynı zamanda kendi tercihi de.Oylama sonucunda kimin tercih edileceğini biliyordu,başka bir adayın tercih edilme ihtimali olsaydı böyle bir oylama yapma yoluna gitmezdi,şimdi bu oylamayı yaptıktan sonra başka birini Fed başkanlığına aday gösterirse senato liderlerinin iradesini çiğnemiş olur,dolayısıyla kendini de bağlamış oldu..
Son düzenleme : deniz43; 25-10-2017 saat: 06:12.
http://www.paraanaliz.com/2017/genel...jinping-17828/
ÇKP Kongresi ardından...Çin'de karizmatik bir lider: Xi Jinping
https://www.bloomberg.com/news/artic...-stay-in-power
China Unveils New Leaders With No Clear Xi Successor in Sight
Çin'in yeni tepe yöneticileri belli oldu.
Vatandaşımızı itirafçı yapmanın gayreti içindeler,
bu işler bittiği zaman dünyayı ayağa kaldırmasını biliriz.
Dedi,dün akşam RTE..
Zarrab'ı koruduğunu tekrar ilan etti.
......
Halka söylenmiş sözler.ederi, değeri var mı?
Keşke olsa..
Korkunun ecele faydası yok derler..(geçiniz, o iş bitti)
ABD Dışisleri Sözcüsü Heather Nauert
Siz gayet farkındasınız.
Türkiyeden bir gazetecisin.
Devlet-özel ortaklığı olan bir medya grubuna çalışıyorsun(sabah muhabirine)
medya grubun hükümet tarafından fonlanıyor...
Yıllardır bildiğimiz şeyler..Yeni değil.
SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : keremalkm; 25-10-2017 saat: 08:11.
sanayi şirketleri olmasaydı ,
tek bankalara kalsaydık
herhalde 4.000 puan aşağıda olurduk, dün itibarıyla..
Vize krizi önce cuma vadeli kapanış 128.425.... GARAN..9.88
Dün vadeli 131.900... GARAN 9.90
Dolar tl nin gevşeyeceğini tahmin ettim de . Yalan haberle Dolar tl nin 3.75 leri göreceğini tahmin edemedim ytd3.75 indi 3.73 lerde dursaydı 3.71 ve altı olurdu die düşünüyordum ytd
Yer İmleri