Sayfa 25/45 İlkİlk ... 15232425262735 ... SonSon
Arama sonucu : 356 madde; 193 - 200 arası.

Konu: Hisse teknik analiz

uykumu rahatca alabildiğim için uyandığım zamanda bi boşlukta kalıyorum.bugünde aynısı oldu. tabii günlük olaylarıda bu boşlukta değerlendirebiliyorum. bugün aklıma burasının hisse topiği olduğunu ve endeksle ilgili boşuna çene yorduğumu düşünerek sadece hisseye farklı bir uygalamaya geçerek paylaşayım diye düşündüm. oda şöyle: dört yüz beş yüz kağıt içinde yükselen 10 civarı kağıt tan üçünü yakalamanın çok zor olduğunu gördüm ve seans içerisinde not aldığım kağıtlardan hareket gelebilecek üç kağıdı paylaşarak katkıda bulunmayı daha uygun gördüm. hatta not aldığım kağıtları listeleyerek yarın bunun kontrolünü kendim yaparak bir gün başlayacağım. şimdi hem oynayıp hemde nasıl ilgilenebiliyosunuz diye düşünülebilir. ama durum sanılacağı gibi değil. ben oyuna çoğu zaman dört ten sonra girdiğim için sıkıcı bi şekilde boş geçen zamanı eğlenceli bi hale getirmek istediğimdendir.kazmayı küreği elime aldığım zaman zaten bulamazsınızendeks paylaşımlarım ise ihtiyaç duyulup tanıdığım insanlar tarafından sorulursa bunuda özelden paylaşmayı düşündüm. endeks paylaşımlarımı sakat bişey yaparım korkusu ile kaçtı denilmesin diye haftayı bitirerek noktalayacağım.bilginize..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

iyi günler üstadım bu gün soda ilgi çekici geldi ? değerlendirme imkânınız varsa.

CASPER_VIA_E1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    kimse yazdıklarıma aldırmasın hiç bir mantıkı yok
    yatırım tavsiyesi değildir olmasıda beklenemez

Alıntı Originally Posted by adgur Yazıyı Oku
    iyi günler üstadım bu gün soda ilgi çekici geldi ? değerlendirme imkânınız varsa.

CASPER_VIA_E1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    keşke akşam sorsaydın bakardm. seans başlangıcınıı biraz izlemem lazım..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

4. Sn kararanı bugün de uçar mıyız?

endeks görüşüm: çok karışık bi piyasa olacak geri çekilmeler yaşanabilir ancak alınır satılır denilecek bi piyasa olmayacağı için ben size endeks30 ara desteği vereyim.32.419 buraya kadar tekrar geri çekilme olabilir krılması sıkıntının devam edeceği anlamına gelir. ol şanslar..

endekste satış sıkıntısı devam edeceği ancak yukarı hareketlenmelerinde gelebileceği için ben tepeden satış yapılmasını öneriyorum. alım trade etmek sizin kararınız bugün yükseldikce vurun kafasınabol şanslar..

Alıntı Originally Posted by Drej Yazıyı Oku
    Sn kararanı bugün de uçar mıyız?
    h.geldin sn drej durumu yazdım. bol şanslar..

8.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    üstad şişe cam hakkında yorum yapabilirmisiniz. sabah 10 kademe alıyorlar akşama 5 kademeyi yüklü veriyorlar. yükselen trend devam ediyor 10 günde 60 kademe çıkmış ortalama %13 civarı. çıkış trendi devam edermi yoksa biraz dinlenmesimi lazım saygılar

Sayfa 25/45 İlkİlk ... 15232425262735 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •