Sayfa 141/444 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241 ... SonSon
Arama sonucu : 3545 madde; 1,121 - 1,128 arası.

Konu: LIDFA - Lider Faktoring

1. Yani işlem hacminin düşük olması risk tabi risk arttıkça getiri de artar.

Ama bu kağıdı küçük yatırımcının hareket ettirmesi zor mutlaka bir spekülatif hareket gerekiyor, benim anladığım kadrıyla temel olarak bir beklentisi olamıyor , sadece tekniğe kalıyor teknikten bir hareket yaptırılabilir.

Mal toplu ise çok kolay taşırlar bence malı taşımadan kimse durup duruken boşaltmaz

2. Gecenlerde ISYAT'ta oldu benzer bir durum, hisse 2,5-3 milyon lotla 96 kurusa kadar cikti, sonra 90 kuruslara geriledi.

Bu fiyatlari veren gruplar, miktar olarak bir karar aldiklarinda o lot'a ulasana kadar alim yaparlar.

LIDFA'yi, halka acildigi gunden bu gune kadar gunu gunune takip etmis biri olarak, 6.50 ve yukarisinda cok yuksek montanli alimlar yapildi. O gun ISYAT'ta oldugu gibi.

Bu alimlari yapanlar, 6.50'den 8.40'a ciksin da satalim dusuncesi ile almazlar hisseyi.

Beklentiler daha buyuk ve onlar, hissenin cok iyi yonetilecegini biliyorlar.

Nedim Bey'in CS ile surdurdugu gorusmeler, bu durumun bir kaniti.

EGEEN'i 5 TL.den alip, 20 TL.den satanlar, eminim, ulan ben ne anasinin gozuyum demistir kendine muhakkak, ama kazin ayagi oyle degil.

Yani bazi hisselerde oyle degil.

EGEEN gibi TUPRS gibi LIDFA gibi.

3.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Gecenlerde ISYAT'ta oldu benzer bir durum, hisse 2,5-3 milyon lotla 96 kurusa kadar cikti, sonra 90 kuruslara geriledi.

Bu fiyatlari veren gruplar, miktar olarak bir karar aldiklarinda o lot'a ulasana kadar alim yaparlar.

LIDFA'yi, halka acildigi gunden bu gune kadar gunu gunune takip etmis biri olarak, 6.50 ve yukarisinda cok yuksek montanli alimlar yapildi. O gun ISYAT'ta oldugu gibi.

Bu alimlari yapanlar, 6.50'den 8.40'a ciksin da satalim dusuncesi ile almazlar hisseyi.

Beklentiler daha buyuk ve onlar, hissenin cok iyi yonetilecegini biliyorlar.

Nedim Bey'in CS ile surdurdugu gorusmeler, bu durumun bir kaniti.

EGEEN'i 5 TL.den alip, 20 TL.den satanlar, eminim, ulan ben ne anasinin gozuyum demistir kendine muhakkak, ama kazin ayagi oyle degil.

Yani bazi hisselerde oyle degil.

EGEEN gibi TUPRS gibi LIDFA gibi.
    Manipilason denen bir olgu var , yani alanların maliyetlerinin ne olduğunu bilmek lazım.

Mesela ben hisseyi 5 tlden alıp sana 6 tl ye saattım , sende aliye 7 tl ye saattın , biz üçümüz ortağız diyelim aslında bizim maliyetimiz 7 liranın altında birisine bunu 7 liradan saattığımızda kar etmiş oluruz yani maliyet aslında 7 değil ama 7 den alınmış gibi görülür

4. 2010 yılından günümüze kadar 53 farklı ihraçla 865 bireysel, 72 kurumsalyatırımcıya 1,221 MİLYAR TL borçlanma aracı ihracı gerçekleştirmiş olup, ihraç edilmiş borçlanma araçlarının 918 Milyon TL'lik kısmı geri ödenmiştir. Tedavüldeki borçlanma aracı tutarı 303 Milyon TL'dir.

Burada yasanmis gercek rakkamlar var.

Son 7 yilda, neler yasanmadi ki.

Tum bunlara ragmen bu odemeler, zamaninda ve gunu gunune yapildi.

Hukukun islerliginin kalmadigi Tr.gibi bir ulkede bunun basarilmasi, basli basina yukarda yazdiklarimizin teminatidir.

Zaten o nedenle SPK, 30 Milyon sermayeli sirkete 300 Milyon TL. ikraz tavani izni vermistir.

5. Açıkçası bende yavaş yavaş bazı şeyleri öğreniyorum
    Ama işte işlem hacmi insanı biraz korkutuyor

6.  Alıntı Originally Posted by enisar Yazıyı Oku
    Açıkçası bende yavaş yavaş bazı şeyleri öğreniyorum
    Ama işte işlem hacmi insanı biraz korkutuyor
    Aslinda senin gibi pek cok yatirimciyi islem hacminden cok, 50-60 kurus kar edemedim diye aksama kadar aglayanlar korkutuyor.

Onlar bazi ky'cilarin anlamsiz noktalardan hisse satmalarina neden oluyorlar.

LIDFA, hisse basina 2-3 TL. kar ettim diye satilacak bir hisse degildir.

Bundan yanlis anlam cikartmasinlar, isteyen istedigini yapar, kimsenin isine karismam.

Hisseyi bulan, bilen ve duyuran biri olarak, hisse 1.70 TL. iken ne yazdiysam, yine ayni seyleri yaziyorum.

LIDFA altin hissedir, bir daha degil kendini, benzerini bulamazsiniz.

7.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Aslinda senin gibi pek cok yatirimciyi islem hacminden cok, 50-60 kurus kar edemedim diye aksama kadar aglayanlar korkutuyor.

Onlar bazi ky'cilarin anlamsiz noktalardan hisse satmalarina neden oluyorlar.

LIDFA, hisse basina 2-3 TL. kar ettim diye satilacak bir hisse degildir.

Bundan yanlis anlam cikartmasinlar, isteyen istedigini yapar, kimsenin isine karismam.

Hisseyi bulan, bilen ve duyuran biri olarak, hisse 1.70 TL. iken ne yazdiysam, yine ayni seyleri yaziyorum.

LIDFA altin hissedir, bir daha degil kendini, benzerini bulamazsiniz.
    Zamanla zaten daha netleşir bazı şeyler.
    Zaten işlem hacmi günlükçülere yada kısa vadecileri cezbedecek bir durumda değil.

Ufak ufak çaktırmadan giden hisseler keşfedilmemiş hisseler hep daha karlı

8. Bugun hacim hic yok 5000 lot islem var

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 141/444 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •