Sayfa 217/650 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317 ... SonSon
Arama sonucu : 5196 madde; 1,729 - 1,736 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by kaantarik Yazıyı Oku
    Herkes şirketi arayın diyor da Metro Yatırım Ortaklığı'nı niye kimse aramıyor? Ben aradım, sordum. Mevzuatlarla ilgili çalışmaların sürdüğünü, bu yıl sonuna kadar halka arzın gerçekleşebileceğini soylediler. YTD
    bu yıl sonuna kadar biraz iddialı gelmiş. Yılın bitmesine 65 gün var. Sizce bu süre halka arz için yeterli mi?
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

2. Arayıp sorabilirsiniz kardeş. Ben söyleneni aktardım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939

zaten daha once her turlu raporu hazirlanmis meksa yatirim tarafindan √

Kafein tahmini 60 milyon TL piyasa degerinden halka arz edilir diye dusunuyorum.. tabi yeni bir degerleme yapabilirler.

kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !!!

4.  Alıntı Originally Posted by kaantarik Yazıyı Oku
    Arayıp sorabilirsiniz kardeş. Ben söyleneni aktardım.
    Hocam yanlış anlamayın. Sadece çok kısa bir süre gibi geldi. Belki bana öyle geldi. Bende fikrimi aktardım....
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

5.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Hocam yanlış anlamayın. Sadece çok kısa bir süre gibi geldi. Belki bana öyle geldi. Bende fikrimi aktardım....
    Estağfurullah. Yıl sonu olmaz da 2018'in ilk ayları olur. Sonuçta devam eden bir süreçten söz ediyoruz.

6.  Alıntı Originally Posted by lucky26 Yazıyı Oku
    Dikkat ediyorum da kağıt inerken bu yazılar az olmakta şimdi sanki beklenti mi yaratilmakta ? Ben Smartx ve Cafein magduruyum. Bimer e yazdım. Artık benim gibikerde inanmiyordur halka arza. SPK dan izin gelmez olaydı. 2 küçük haber verip mal çıkıyorlar. Güvenim kalmadı . Sadece 2 yılı bitirmeyi 3. Yıllara nöbete devam diyorum. Bu hissede atican ama Bilmem kaç yıl. Bel ki birileri bir yere getirir. Önce 5**lere gelsin yeter.

HTC One M8s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    serbest piyasa oldugu icin kimileri alıp kimileri vercek. sonucta kagıdı sizin satarken baskasının alması yada siz starken baskanın alması bu isin dogasıg geregi.

ben halka arzdan beri bu hisseyi sürekli takip eder. arada alır satarım. .

9 aylık bilanco sonrası hissenin önünün acılacagını ve daha güzel olacagını dusunuyorum..

o yüzden 3. ceyrek bilancosu sonrası icin fırsat kolluyorum..

bazen 2 sene beklersiniz bazen 2 ay..
    dogru zamanı ayarlamak zaten borsanın temel kuralı..

umarım hepimizin dilekleri en kısa zamanda gerceklesir.

7. Bu hissede doğru zaman diye bir halüsinasyon yaratıldı kandık halka arzları yaparlarsa f/k düzelir BIST ralli yaptı bu hisse yatırımcısına ters ralli yaptı asla muhatap olmayacağım bir tür trader stop yapar gider ok diğerinde de stop yap git o zaman onun adı başka ben memnun değilim ama rahatım bu parayı kaybettim kabul ettim utanıcak olanlar utansın okuyorlarsa KAP haberi primine tenezzül edilen durumda bir kuruş daha vermem isterse fiyat çöp olsun kimseye de al sat deyip vebal alamam mal duruyor Rabbım ömür versin maliyetimde giderim borsa nedir bilirim bu hiçbirşeye benzemiyor Vebal büyük.

8. Bu satış dalgasını hangi o.ç. organize ediyor acaba bilen var mı?

Sayfa 217/650 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •