Sayfa 186/464 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286 ... SonSon
Arama sonucu : 3709 madde; 1,481 - 1,488 arası.

Konu: ULAS - Ulaşlar Turizm Yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by drc78 Yazıyı Oku
    17 kasımda 3,33 olacak diyen bir ****** oğlu ****** vardı nerde o ******...
    o ****** bigborsaydı bugün vermiş

2.  Alıntı Originally Posted by eroank Yazıyı Oku
    Sabah yazmıstı twitter da biri 2.25 gecmezse dünkü kapanısa gelir die way amk nasıl da gelicek dünkü kapanısa nasıl olucak bu satten sonra bilgisi olan var mı ayhan ve bigborsa kagıtta yok hepimiz ky basbasa kaldık kagot bekli böle daha rahat hareket eder
    Adam bildi dünkü kapanısa gap ı kapatmaya geldi satanların ky yi kandıranların amk

3.  Alıntı Originally Posted by seraycan1 Yazıyı Oku
    o ****** bigborsaydı bugün vermiş
    twitterdamı yazmış verdim diye

4. ayhan da face de övünüo simdi herkes kazandı dakko bitti yok hırsız patronlar felan filan inş iyi bi tahta yapıcı gelir burdan kağıda yoksa yeni yıla birlikte gireriz bu seviyelerden

5.  Alıntı Originally Posted by eroank Yazıyı Oku
    ayhan da face de övünüo simdi herkes kazandı dakko bitti yok hırsız patronlar felan filan inş iyi bi tahta yapıcı gelir burdan kağıda yoksa yeni yıla birlikte gireriz bu seviyelerden
    onun amına loyum ben ****** oğlu ****** bana 40 bin lot soktu 2,15-2,16 dan dümbük oğlu dümbük asla ytd dir..

arkadaşlar panik olmayalım bende elden çıkaramadım ama teknik açıdan önümüzdeki hafta tekrar 2,26yı görmesi lazım en azından..yeterki bugün 195 altı kapamayalım....

7. eski yazılarımdada dedim ayhansız kağıt daha ii kafa rahat olur simdi alakam yok dedi yeni bi sayfa açıldı ben tek lot satmadım 1.95 den tekrar çıkması lasım bakalım nlock

8.  Alıntı Originally Posted by drc78 Yazıyı Oku
    onun amına loyum ben ****** oğlu ****** bana 40 bin lot soktu 2,15-2,16 dan dümbük oğlu dümbük asla ytd dir..
    twitterda watsapp grubu kurduğunu söylüyordu,ulaşla alakalı burdan haberleşelim diyordu size bizzat şu kademeden şu kadar almı dedi bu adam,

Sayfa 186/464 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •