crake li olan demosuz metastock linki atacak bi arkadaş yok mu forum da?
Originally Posted by EWP varsa win 10 da çalışan beni de görün pm açık Originally Posted by frekans07 crake li olan demosuz metastock linki atacak bi arkadaş yok mu forum da? Equis.MetaStock.Pro.v11.0.Cracked-RedT Şeklinde google amcaya sor,adresi verir..... Kurmazdan önce tex leri okuyunuz....
Originally Posted by uufuk Equis.MetaStock.Pro.v11.0.Cracked-RedT Şeklinde google amcaya sor,adresi verir..... Kurmazdan önce tex leri okuyunuz.... bir sürü link çıkıyor hepsine giriyorum farklı şeylerde çıkıyor
Originally Posted by frekans07 bir sürü link çıkıyor hepsine giriyorum farklı şeylerde çıkıyor +18 lere fazla takılma, sana lazım olana bak....
Originally Posted by uufuk +18 lere fazla takılma, sana lazım olana bak.... burasının yardıma ihtiyacı olanların veya yardım etmeyi sevenlerin bulunduğu bir forum olduğunu sanıyordum. Arada kalanlar ne iş bilemiyorum.....
Originally Posted by frekans07 burasının yardıma ihtiyacı olanların veya yardım etmeyi sevenlerin bulunduğu bir forum olduğunu sanıyordum. Arada kalanlar ne iş bilemiyorum..... ve forum faydasız......
Forum Rules
Yer İmleri