Hep diyorum ya...
Başlık ballı...
Çekiyor...
Hep diyorum ya...
Başlık ballı...
Çekiyor...
Adamın adı "yatırımcı"...
Sanırsın mezhebi geniş, özgürlükçü biri bu konuda...
Yok illa benim tercih ettiğim yatırım sektörlerinde yatırım yapacaksınız diyor.
O pul...
Bu paçavra.
Ama şunlar iyi, verimli.
"İyi de biz öyle düşünmüyoruz..Dolara yatırım yapacağız çünkü o (bize göre) bu dönemde yükselecek tahmin ediyoruz" diyoruz.
Hayır olmaz diyor.
"Bakın geçmişte dolara yatıranlar nasıl hüsrana uğradı. Hisseye emlake yatıranlar abad oldular. Oralara yatırın abad olun" diye ısrarcı.
"Tercih bizim,sana ne. Zararı bize...Git dolar batacak başlığı aç oraya yaz okusun herkes, dolara yatırım yapmasın" diyoruz.
"Olmaz, özgürlük var. Bu başlıkta siz dolar yükselecek diyorsanız benim de gene bu başlıkta dolar çaput olacak deme hakkım var" demekte...
Oradan neşeli, mutlu bir zırt-pırt kadın gelip her zaman olduğu gibi konuya teşne olmakta...
Ne dediği ne istediği belli değil her zaman olduğu gibi.
Biraz ondan biraz bundan.
Pazar günü durumumuz budur...![]()
Önemli Not: Buradakilerin ve benim, başka yatırım araçlarının konu edildiği, hisse, altın, emlak vs başlıklarına gidip de "buraya yatırım yapmayın..Aklaksızlıktır, yanlıştır, verimsizdir" dediğimizi görürseniz uyarın. Yanlıştır yaptığımız...
Bazılarının (zararlı ve de lüzumsuz bulduklarımın) yazılarını ancak başka birisi alıntılayınca görebiliyorum.
Boş ve anlamsız lafa zamanım yok.
Bahsetmeden geçemeyeceğim..O grafiğin benzeri sn. Karakemal'deydi ama Meksika pezosu o şekilde yoktu..(Mısır poundu zaten o grafiklerde yok)..dolayısıyla sn. Karakemal'in şekli sırıtıyor , komplo kuruyorlar felan oluyordu arkadaşımız..eh ne diyelim nerden bakmak istersen oradan..![]()
Laik cumhuriyet düşmanlarının (az da olsa bu forumda da var İslam devleti düşleyenler) yas günüdür bugün.
Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarına minnet, şükran, saygı...
Yer İmleri