Sayfa 36/1001 İlkİlk ... 2634353637384686136536 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 281 - 288 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Hep diyorum ya...

Başlık ballı...

Çekiyor...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Adamın adı "yatırımcı"...

Sanırsın mezhebi geniş, özgürlükçü biri bu konuda...

Yok illa benim tercih ettiğim yatırım sektörlerinde yatırım yapacaksınız diyor.

O pul...

Bu paçavra.

Ama şunlar iyi, verimli.

"İyi de biz öyle düşünmüyoruz..Dolara yatırım yapacağız çünkü o (bize göre) bu dönemde yükselecek tahmin ediyoruz" diyoruz.

Hayır olmaz diyor.

"Bakın geçmişte dolara yatıranlar nasıl hüsrana uğradı. Hisseye emlake yatıranlar abad oldular. Oralara yatırın abad olun" diye ısrarcı.

"Tercih bizim,sana ne. Zararı bize...Git dolar batacak başlığı aç oraya yaz okusun herkes, dolara yatırım yapmasın" diyoruz.

"Olmaz, özgürlük var. Bu başlıkta siz dolar yükselecek diyorsanız benim de gene bu başlıkta dolar çaput olacak deme hakkım var" demekte...

Oradan neşeli, mutlu bir zırt-pırt kadın gelip her zaman olduğu gibi konuya teşne olmakta...

Ne dediği ne istediği belli değil her zaman olduğu gibi.

Biraz ondan biraz bundan.

Pazar günü durumumuz budur...

3.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    şu ikilem var piyasada:
    1. powell gelecek küresel anlamda dolar düşecek.
    2. ilişkilerimiz gün geçtikçe kötüye gidiyor. bu doları ısıtıyor.
    1'i hallettik diyelim, 2'yi de halletmemiz gerekli ki dolar düşsün. 2 için 1 kasım ve 27 kasım kritik tarihler. yoksa doların düşeceğini tahmin etmiyorum.
    Bu yazıda objektiviteden başka bir şey yok. Burayı sahiplenip okuyup anlayamayanlarda kabahat olsa gerek. Dolar bu iner de çıkarda. Belki oraya yazmak daha iyi olur onlar için.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Önemli Not: Buradakilerin ve benim, başka yatırım araçlarının konu edildiği, hisse, altın, emlak vs başlıklarına gidip de "buraya yatırım yapmayın..Aklaksızlıktır, yanlıştır, verimsizdir" dediğimizi görürseniz uyarın. Yanlıştır yaptığımız...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Bazılarının (zararlı ve de lüzumsuz bulduklarımın) yazılarını ancak başka birisi alıntılayınca görebiliyorum.

Boş ve anlamsız lafa zamanım yok.

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Batmışız habarımız yok desene...
    Bahsetmeden geçemeyeceğim..O grafiğin benzeri sn. Karakemal'deydi ama Meksika pezosu o şekilde yoktu..(Mısır poundu zaten o grafiklerde yok)..dolayısıyla sn. Karakemal'in şekli sırıtıyor , komplo kuruyorlar felan oluyordu arkadaşımız..eh ne diyelim nerden bakmak istersen oradan..

Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    Bu yazıda objektiviteden başka bir şey yok. Burayı sahiplenip okuyup anlayamayanlarda kabahat olsa gerek. Dolar bu iner de çıkarda. Belki oraya yazmak daha iyi olur onlar için.
    Haddim değil ama yinede yazayım..objektif olmaya çalışmayın..kendiniz olun..bu yeter..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Laik cumhuriyet düşmanlarının (az da olsa bu forumda da var İslam devleti düşleyenler) yas günüdür bugün.

Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarına minnet, şükran, saygı...

Sayfa 36/1001 İlkİlk ... 2634353637384686136536 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •