Sayfa 47/1001 İlkİlk ... 3745464748495797147547 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 369 - 376 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by kızılyıldız Yazıyı Oku
    piyasada, twitter da topiklerde

orda burda şurda

herneyse

inadına

10 kişiden 8 i

buradan 3,50 ye inecek diyor.

herkes anlaşmış gibi.

tamam bende bir düzeltme bekliyorum da

o kadar olur mu?

bakalım...
    resmen totem yapıyorlar ya tutarsa hesabı.bunların düşüş beklemesi benim işime geliyor,eğer yükseliş bekleseler kendimden şüphe ederdim.hele bugün Selim Somçağ'a ilk defa küfür edilmesini gördükten sonra emin oldum ki dolarda patlama yakındır. Böyle değerli bir ekonomiste arsızca ********ce küfür ediliyorsa helakları yakındır.

Alıntı Originally Posted by kızılyıldız Yazıyı Oku
    piyasada, twitter da topiklerde

orda burda şurda

herneyse

inadına

10 kişiden 8 i

buradan 3,50 ye inecek diyor.

herkes anlaşmış gibi.

tamam bende bir düzeltme bekliyorum da

o kadar olur mu?

bakalım...
    Yarın düzeltme yapar, yada öbürgün bilemem ama..

Uzun vadede yada 2018 içinde bu QT'ler yüzünden biz düzelirsek hiç şaşırmayacağım..

Neden..2008 sonrası sentral bankerler piyasanın sakinleşmesi için finansal piyasalara bayağı bir doz methadon enjekte etmişlerdi..

Bill Gross QT'ler dolayısıyla methadon'u hızlıca çekersen sinir gerginlikleri, histeriler, nöbetler oluşması kaçınılmazdır demişti..

Şimdi sentral bankerlerin global piyasalara enjekte ettiği methadon'un 5 birim olduğunu farz edelim..2 birimini çekeceklerini düşünsek, ne olur..Muhtemelen belirli bir süre 3 doz kendilerini idare eder..ancak 2 dozdan mahrum kalanlar, EM'ler ne olacak..sinir gerginlikleri, histeriler, nöbetler değil mi..

Yinede yatırım tavsiyesi olmasın..BOJ,SNB ve ECB (30 milyar euro) tarafından enjekte devam ediyor olacak..ne kadar sakinleştirebilirse artık..

Not: Methadone , (methadon), tıpta analjezik olarak ve narkotik bağımlılığı tedavisinde
    kullanılan bir sentetik opioiddir. 1937'de Almanya'da geliştirilmiştir.

kafesteki kuşlar ancak kafesin kapısı açıkken kaçar.yada kafes düşer parçalanır. kaçan kaçan kaçar. eh şimdi düşürün usdtry i kuşları kaçırmaya hazırsanız.

Recep Tayyip Erdoğan , TCMB'nın rezervlerini 135 milyar dolara çıkaracağını son 1 haftada bir kaç defa dillendirdi.

Neden bunu istiyor?

Sanırım , devletini düşünüyor. Olası şoklarda yeterli cephane olmalı .

Ben de , onun devletini düşündüğü mantık ile naçizane ailemi düşünüyorum. Onun için dolar alıyorum.

güzel işte elini belli et. ver piyasaya 3.25 ler e kadar . ne olsa 4.5 tan geri alırsın.

6. bugün ekim vadeli dolarda 2.tur short açıp pozisyonu tamamladım.. artık sadece oturmayı düşünüyorum, hiç ellemeyeceğim- dolar short en sevdiğim pozisyon, fiyat hiç değişmese ayda 3,5 kuruş kar yazıyor vade farkından..
    Kime ait bu paylaşım acaba 06/10/2017 de gönderilmiş
    usd 3,60 o gün
    bu ikinci tur short olduğuna göre, birinci tur 3,50 midir yoksa 3,40 mıdır..
    ağzı olan konuşuyor işte..
    para bitti mi bilader
    zira ikinci short %50 ekside
    birincileri kimbilir ne zararda..

7. belki merak eden çıkabilir
    bir önceki gönderimde KaraKemal e ait paylaşımı alıntıladım
    kendisini ciddiye almıyorum
    zira bir paylaşımında da bizde eksi faiz beklediğini paylaşmıştır.

8. 3.50 yolculuğuna hazırmıyız ?

Sayfa 47/1001 İlkİlk ... 3745464748495797147547 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •