Sayfa 39/45 İlkİlk ... 293738394041 ... SonSon
Arama sonucu : 356 madde; 305 - 312 arası.

Konu: Hisse teknik analiz

her kağıta hem yükseliş hem düşüş yaşanabilir. ben sürpriz yapacak kağıtları bilemem ancak yükseliş potansiyeli olan kağıtları paylaşıyorum.sizin kağıdınızda bir yükseliş emaresi göremedim. zaten haciminde düşük olması bunu söylüyor. kağıdınıza ilgi artıp müşterisi çoğaldıkca işlem hacmide artacak olması size tiyo olabillir..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

endeks görüşüm: çok zor bir hafta yaşıyoruz ve yaşamağa devam edeceğiz.endeksin bgünki sert yükselişi arkada büyük boşluk bıraktı. bundan dolayı bi düzeltme bekliyorum. ancak nereden düzeltmeğe girerler bunu tahmin etmek oldukuça zor bir olay. çünki bu beklenti bi hayli yüksek olduğundan dolayı göstere göstere yapmak yerine bi punduna getirmek için epeyce kafa karıştıracaklardır.onun için yarın gelebilecek yükselişe her zaman şüphe ile bakılmalıdır..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

3.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    hala bugünki oyunun etkisi altındayım. hiç bi bahaneye sığınmadan başarısız olduğum bi gerçektir. ama bi başka gerçeğide söylemeden geçmeyeceğim.böyle oyunlarla arada bir karşılaşabilinir. bu her gün böyle olacak demek değildir. olursa zaten bende dahil kimse oynamaz.oyunun kuralında bir ara destek bir ana destek vardır. ara destek kırıldığında endeks sallanır baba desteğe tutundu ne ala tutunamadı geçmiş olsun. birde ara direnç ana direnç vardır. aynı şekilde ara direnç geçilir alımlar güçlenmeğe başlar ana direnç geçildiğinde ise daha satış diye bişey söz konusu olmaz. sabah ara destek kırıldı baba desteğe bi hayli yol olduğunu gördüğüm için tepeden satan kimse endişe etmesin bu oyun satışla sona erer yazdım . hatta buna güvenerek yükseldikce vurun kafasına yazdım.bu kesinlikle doğruydu. ama yükselişe geçtiği esnada bu defa ara direnç geçildi baba dirence doğru yol aldı. şurdan döner burdan döner diye beklerken bu defada baba direnç geçildi.işte burda bende hata başladı ve artık alım dedim halbuki ara desteğin kırılmasından dolayı tabanda delik tepede delik bi karar veremiyorum diye defalarca yazmama rağmen beyin kafayı son anlarda alıma taktı.işte bu piyasayı yanıltmanın en büyük örneği idi ve yanılttılar.eğer böyle piyasalar bir hafta devam etsin kimse kalmaz herkes mesleğine döner. ne kadar borsa kumardır denilsede bununda bir kuralı vardır.bu yazdıklarımı eğer türkiyenin en iyi traderi okusun kesinlikle kabul eder.sonuç olarak böyle oyunlar endeksin kırılıma aşamasında nadir olarak yaşanır. bunu yarında tekrarlayabilirler. sonra normale döneriz bundan kimsenin şüphesi olmasın. şimdi bunu bahane olarak değil gerçekler bilinsin diye yazdım. hani diğer günlerdede yaşanan aşağı yukarı hareketler ise yanıltma amaçlı destek direnç arasındaki oynaklıktan kaynaklanmaktadır. destek kırılır çökeriz direnç kırılır roketleriz. hiç bir bahaneye sığınmadan sadece bilinsin diye paylaşmak istedim.
    Okudum ve kesinlikle kabul ediyorum...

Gözlerinden öperim..başarılarının devamını dilerim.
    Hayat hoş gerisi boş

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Okudum ve kesinlikle kabul ediyorum...

Gözlerinden öperim..başarılarının devamını dilerim.
    çok teşekkür ederim. bu arada h.geldin saygılar sevgiler..

5.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    çok teşekkür ederim. bu arada h.geldin saygılar sevgiler..
    Hoş buldum ...güzel bir ortam yapmışın ..çok samimi ve dürüst ,tam istediğim gibi..ellerine sağlık..

Gözlerinden öperim
    Hayat hoş gerisi boş

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Hoş buldum ...güzel bir ortam yapmışın ..çok samimi ve dürüst ,tam istediğim gibi..ellerine sağlık..

Gözlerinden öperim
    hani ortam yokki kendim çalıp kendim oynuyorumbenim için bi eğlence ama olsun bi meşgale işte zaman geçiyor..

7. Düzeltmesini hemen yarın yaparak shortculara tepeyi bulduklarını düşündürecek... ne dersiniz?

Alıntı Originally Posted by Drej Yazıyı Oku
    Düzeltmesini hemen yarın yaparak shortculara tepeyi bulduklarını düşündürecek... ne dersiniz?
    bende yarın düzeltme olabilir diye düşünüyorum ama kafa karıştırıp gaza getirirlerse diye düzeltmeğe değilde alıma şüphe ile bakalım diye uyardım.borsadır bu her şey olabilir ama ilk akla geleni yazdım..

Sayfa 39/45 İlkİlk ... 293738394041 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •