Bu fake dususleri yemezler...
Bu fake dususleri yemezler...
Siz alim yapiyormusunuz?
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Simdi bak sen birseyler biliyorsun ama tam degil...burada bugun islem yapan cakal tweter da hisse oneren biri,,,soktasi 1-2 ayda bir onerip duruyor,,,bu cakal hisse geri geldiginde 100 bin lota yakin bir mal aliyor...tabii bu alirken hissenin teknigi duzeliyor,,,,sonra 1.83-1;88 arasi aldigi mallari ,tweter da gunun hissesi Soktas deyip onu izleyen mallara sokuyor,,,,tabii daha sonra millet bu cakala ne olacak bu soktas diye soruyo,,,o da bekleyin biraz diyor,,,ama bugun benden azda olsa yukaridan 50 tane kadar mal yedi,,,iste 1-2 ayda soktas ta olup biten bu,,,simdi gelelim sirketin ekonomik durumunun berbat olduguna o senin kuruntun hic de oyle degil,,patron da para yok ama mal cok,,,,yakinda goreceksin,,,bu sallamalari yaparken biraz calis incele sirketin patronun varliklarina bak....insanlari yalan dolanla yonlendirmeye calisma 25 yillik borsacisin ama calisip arastirma yapmayi ogrenmemissin,,,,SIFIR otur yerine,,,
Sent from my iPad using hisse.net mobile app
Bugünkü kapanış yanıltıcı,
Aracı kurumlara baktığımda para girişi var.
Yarın yüksek açmasını bekliyorum.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Bu tahtada herşey tamam sadece götürecek babayiğit bekleniyor.
Oben değilim işte,keşke olsaydıda üç ay önce alıp götürseydim.Ben bedelliden önce almıştım.Aslında 2.50 lerde satılabilirdi ama direnci kırar diye elim varmamıştı şimdi bekliyoz uyuz eşeği tekrar 2.30 hareketi gelecektir aylık o rakamın üstünde kapanış yapamazsa dahada bekletir.
Bu .mk kagıdının bilanço tarihi ne zaman
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri