-

Originally Posted by
rxpu
Cemalettin: Trump'ın twitter hesabını kapatan güç ile Selahattin Eyyübi'yi zehirleyerek öldüren güç aynıdır. (?!?!?!?!?!?!?)
rxpu'nun yorumu: dolar çıkar abi. dolarda yükseliş kaçınılmaz..........
Hay Allah,Sayın RXPU,sesli güldüm,bir başka forumda muhtemel troll birinin ithal et satışı hakkında yaptığı alçaklığa varan sinir bozucu yorumdan sonra bu çok iyi geldi
-

Originally Posted by
umutabi
Cemallettin olayını okuduktan sonara 2018 de beklediğim önceki tepe noktasının üzerini bende en geç bu yılın Kasımında beklemeye başladım . Olur olmaz bilemem tabi herkes gibi işkembeden atıyorum bende ama olmazsa bile sırtımızda yumurta küfesi yok en azından her gün değer kaybeden para tasarruf etmiyoruz der geçerim.
Cemalettin: Doları yükselten güç ile Sokullu Mehmet'i vezir yapan güç te aynı güçtür. Vesselam.
-
Bu et işi birkaç ayı kurtarır, enflasyonu bir nebze düşürür herhalde o nedenle Tl ci akadaşlar faiz artar diye fazla ümide kapılmasın bence.
-
-
Yıldırım: Enflasyonu düşürmek için daha fazla üreteceğiz, piyasanın nakit ihtiyacını daha fazla karşılayacağız, üretim girdi maliyetlerini azaltacağız
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Maduro'dan itiraf: Borçlarımızı artık ödeyemeyeceğiz
Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, hükümetin borçları ödeyemeyeceğini ve dış borçların yeniden yapılandırılacağını söyledi.
http://www.haberturk.com/maduro-dan-...ecegiz-1698804
-

Originally Posted by
riko66
Nedense bir zamanlar Venezuella deyince aklımıza petrol zenginlik falan gelirdi.
Demek ki petrol zengini olmak da kurtarmıyor bir ülkeyi...
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri