Sayfa 117/1001 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217617 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 929 - 936 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Cemalettin: Trump'ın twitter hesabını kapatan güç ile Selahattin Eyyübi'yi zehirleyerek öldüren güç aynıdır. (?!?!?!?!?!?!?)

rxpu'nun yorumu: dolar çıkar abi. dolarda yükseliş kaçınılmaz..........
    Hay Allah,Sayın RXPU,sesli güldüm,bir başka forumda muhtemel troll birinin ithal et satışı hakkında yaptığı alçaklığa varan sinir bozucu yorumdan sonra bu çok iyi geldi

2.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Cemallettin olayını okuduktan sonara 2018 de beklediğim önceki tepe noktasının üzerini bende en geç bu yılın Kasımında beklemeye başladım . Olur olmaz bilemem tabi herkes gibi işkembeden atıyorum bende ama olmazsa bile sırtımızda yumurta küfesi yok en azından her gün değer kaybeden para tasarruf etmiyoruz der geçerim.
    Cemalettin: Doları yükselten güç ile Sokullu Mehmet'i vezir yapan güç te aynı güçtür. Vesselam.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Bu et işi birkaç ayı kurtarır, enflasyonu bir nebze düşürür herhalde o nedenle Tl ci akadaşlar faiz artar diye fazla ümide kapılmasın bence.

4.  Alıntı Originally Posted by derinlikler Yazıyı Oku
    Hımm

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ayak sesleri mi

Azıcık tepkicik olmuş.Yetmez

Yıldırım: Enflasyonu düşürmek için daha fazla üreteceğiz, piyasanın nakit ihtiyacını daha fazla karşılayacağız, üretim girdi maliyetlerini azaltacağız

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Maduro'dan itiraf: Borçlarımızı artık ödeyemeyeceğiz

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, hükümetin borçları ödeyemeyeceğini ve dış borçların yeniden yapılandırılacağını söyledi.

http://www.haberturk.com/maduro-dan-...ecegiz-1698804

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by riko66 Yazıyı Oku
    Maduro'dan itiraf: Borçlarımızı artık ödeyemeyeceğiz

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, hükümetin borçları ödeyemeyeceğini ve dış borçların yeniden yapılandırılacağını söyledi.

http://www.haberturk.com/maduro-dan-...ecegiz-1698804
    Nedense bir zamanlar Venezuella deyince aklımıza petrol zenginlik falan gelirdi.

Demek ki petrol zengini olmak da kurtarmıyor bir ülkeyi...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12

Sayfa 117/1001 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217617 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları