Sayfa 168/1001 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268668 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 1,337 - 1,344 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Merkez bu kadar yükselişe izin vermez . Bende epey yüklü dolar şortlayacam. 3/1 Oranında alımı yaptım cuma günü

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by atakanözbaki Yazıyı Oku
    Merkez bu kadar yükselişe izin vermez . Bende epey yüklü dolar şortlayacam. 3/1 Oranında alımı yaptım cuma günü

şortlaycaksanız , alım yapmazsınız...

Bir de...

Epey yüklü derken?

3.  Alıntı Originally Posted by atakanözbaki Yazıyı Oku
    Merkez bu kadar yükselişe izin vermez . Bende epey yüklü dolar şortlayacam. 3/1 Oranında alımı yaptım cuma günü

ben pek anlayamadım mesajınızı atakanözbaki
    shortları alım yaparak mı yapıyorsunuz ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Dolar düşecek diyenlerin bu başlığı uğrak yeri yapmalarını anlayan beri gelsin...

Bu başlıkta ilk defa yazanların bu tür kişisel davranışları bizi neden ilgilendirsin ki?

Yüklü alımlarınızı (!) bize haber vermeden yapmak sizin dürüstlük anlayışınızla çelişiyor sanırım..

Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    bu saatten sonra doların artık 3,60 lara gelmesi çok zor...bu enflasyon ve faiz oranı ile abd verileri artık doarın 3,60 lara gelemesinin çok zor olduğunu gösteriyor... yıllık gösterge tahvilin ancak 15 lere gelmesi halinde belki biraz gerileyebilir..ama yıl sonu hedefim 4,10-4,20 arası...2018 temmuzda erken seçim söz konusu olursa ozaman çok daha ilerilere gidebilir..
    Ben şöyle düşünüyorum, eğer çıpalı kur rejimi olsaydı Dolar 2.40 seviyesinden bir gecede %100 deval yer 4.80 filan ile tepeyi görür , akabinde faizler SEVE SEVE yada SEVE SEVE %20 lere çıkar sonra Dolar en tepeyi gördükten sonra bu yüksek faiz cazibesiyle 4 lü seviyelerde dengelenirdi. Ama şimdi bu böyle olmayacak , bir gecede olup bitti yerine yavaş yavaş ve ülkeye epey bir zarar vererek o seviyelere eni sonu gelecek. Tamamen benim fikrim ve bana göre olma olasılığı DOLAR`ın 3.30 lara geri gelme olasılığın dan daha gerçek.

6. çok yüklüyse tabi stres olmuştur belki..

birde yazması var da okuması yok galiba.
    soru sorduk ama..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Bir de şu "Merkez izin vermez" dayanağı yok mu?

Baştan çıkarıcı. Hatta tartışmaya nokta koymak gibi...

Aklıma o bildik: "çekerler merkeze rezil ederler herkese" lafını çağrıştırıyor.

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Dolar düşecek diyenlerin bu başlığı uğrak yeri yapmalarını anlayan beri gelsin...

Bu başlıkta ilk defa yazanların bu tür kişisel davranışları bizi neden ilgilendirsin ki?

Yüklü alımlarınızı (!) bize haber vermeden yapmak sizin dürüstlük anlayışınızla çelişiyor sanırım..
    Bende dolar düşecek diyenlerdenim. Sayfaya gelme nedenim sayfayı dolar sayfası olarak algıladığım için. Dolar düşecek sayfası varsa oraya gideyim [emoji4]

Sayfa 168/1001 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268668 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •