Anket Sonuçlarını Gör: 2018-2019 Xu100 Tahminleriniz?
- Oylayan
- 159. Bu anket için oy kullanamazsınız
-
50,000-60,000 ARASI
-
40,000-50,000 ARASI
-
60,000-70,000 ARASI
-
40,000 'den AZ
-
Koc Holding evet şirketin özkaynaklarının % 4 une, Sabancı Hokding te % 2 sine falan gelen tutarda hisse sattı evet bunda çok büyütülecek bir durum yok. Gecmis dönemde de buna benzer satıs yapmıslardı, başka yatırım planları vardır vs vs
Her iki holding sonuçta neredeyse ülke gsmh nin % 20 si...
Demirleydi konusu evet önemli, birçok insan Mhp yi bölecegini ve kararsızlardan da ciddi oy alacagını falan düşünüyor ama şahsen ben Akp ve Chp den daha çok oy devşireceğini düşünüyorum. Tayyip Erdogan Akp den bağını kopmadan da iktidar şansı sıfırdır, bu da net..
Eski dönemleri yazarken kriz olmadı demedim ki zaten, suyun normal akış zamanlarından bahsettim.
Hepsinde kriz çıkma hikayesi ayrı ve uzun mevzu zaten,,,
Konu dağıldı ayrıca, tabi ki dünyadaki baronlar petrol bitmeden alternatif elektrik hibrit aracları cazip yapmazlar bu da net...
Petrol fiyatı o.v de tekrar 100 usd olabilir mi evet olabilir neden olmasın, ben bilmem hanım bilir 
Ben sizin gibi búyük hic konusmadım kahin de degilim, 2000 li yıllarda üç aylık ortalama finans sektörü maaşımla 6 aylik surecte sıfır arac aldim, 13 yıl borsaya bulasmamıstım,,,
2014 yılı basından beri borsada ov-uv oyuncuyum hatırı sayılır iyi bir tutarla % 100 risk ile ve korkusuzca,,,
Şahsen dövizde altında kalsam bu dört yıllık endeksin olagan dısı kötü perfonmans sergiledigi yıllara ragmen kafa kafaya olurdu hisse yatırımlarımla,,,
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri