Anket Sonuçlarını Gör: 2018-2019 Xu100 Tahminleriniz?

Oylayan
159. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 50,000-60,000 ARASI

40 25.16%
  • 40,000-50,000 ARASI

12 7.55%
  • 60,000-70,000 ARASI

84 52.83%
  • 40,000 'den AZ

29 18.24%
Multiple Choice Poll.
Arama sonucu : 950 madde; 1 - 8 arası.

Konu: 2018-2019 ekonomık krizi bekleniyor#borsa neden düşmüyor? Büyük hisse analizleri

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Ersoy haklı bir çok konuda mutlaka Ersoy'a sataşılacak mutlaka haksız gösterilmeye çalışılacaktır.çünkü endeksin kör ucuna geldik artık bu yükseklikten Ersoyun dediği gibi 100milyon tl mal taşıyan birileri ellerini boşaltmak istemeleri çok normal .ve bu fiyatlardan hisse pazarlamalarıda çok normal. -dediği gibi 100milyon tl mal taşımanın aylık maliyeti 930 000 tl faiz zararı bir başka şekilde anlatırsam 930bin tl maliyet artıyor mal taşıdıkça. -petrol aldım 40 dolar maliyet 25000usd kar yazdım daha bekliyoruz dediği gibi olursa iyi rakamsal kar sağlarım -Ersoy 2017 nisan ayından bu yana söylüyor televizyonlara çıkan finans çalışanlarının aylık maaşları minimum 80bin tl pazarladıkça ekstra ev-daire -villa-sıfır kilometre Range rover veriyorlar adamlara .benim bir tanıdığa 2012de 500bin tl lik range verdiler anahtar teslim. düşünün artık ne kadar kazandırmışsa pazarlamadan. -bu yüzden finans sektörüne güvenim "0"dır. -demir leydi olayına gelirsem;Ersoyun dedikleri çıkar çok reklamını yapıyorlar demirleydinin bunda bir iş var!yine Ersoyun dediği bir başka nokta ise şuan ki iktidar iktidarda kalmak istemiyor bunun için uğraşıyor Ersoy kalmaları iyi ve olumlu demekte.bende böyle düşünüyorum.çünkü muhalefet in yönetenleri Global oyuncular.Nasıl Fransa seçimlerinde 4 adayın hepsi Globallerin yetiştirdikleri isimlerdi ve en sevdikleri kazandı.adamı zorla kendinden 20yaş büyük abla ile evlendirmişler ne derlersa yapıyor.afedersiniz bu globallerin gözlerinin önünde eşcinel ilişki yapmazsanız size güvenmezler belgeselleri mevcut internette açıp izlersiniz bir zamanda. -artık ne sözler verildiyse globallere istediklerini getiriyorlar f/k oranları ve Pd/dd oranları ersoyun dediği gibi geçmişi göstermekte geleceği nasıl çıkartıp yatırım yapacağız bu ksıımda ersoy yine haklı baştan bu yana takip etmediğiniz belli- --Dolar olacak 5,7tl euro olacak 7tl sonra bizim küçük yatırımcı ama bize f/k ile yatırım yapın ucuzuz demişlerdi mi diye dava mı açacak hiç sanmıyorum bu zamanda kçük yatırımcının cebindeki 30-40bine göz diken büyükler bence çok az gözlü --eskiden 3-4 tane daire parası batırdım 1990lı yıllarda şimdinin büyüklüğü ile 3 tane diye hesplarsak 1200 000 tl yapacaktır.neden batırdım çünkü deneyimli olanların laflarını dinlemedim bu işten ağzı yananların sözlerine kulak asmadım.şimdi ise işi birazda olsa çözdüm son 15 yılda.küçük kar rakamları büyük meblağlar hızlı ve göstermeden al-sat ile portföyü minimum 7 ye bölüyorum.bu adamın dedikleri gibi günde %1 kar yazınca her gün olursa aylık %20 yapıyor 20iş gününden iyi para! yılda %20x12ay==? --şimdi gelin bana anlatın yukarı gitme hikayesini belki inanırım .short yapmaya başladım gerçekten kaldıraçlı satımda güzel para var, sağol ersoy dediklerin tam bir tecrübe tam bir büyük tavsiyesi --daha geçtiğimiz gün palavranın dibini duydum kulak misafiri oldum insan dışarıdan paralı görününce kadını erkeği bir şeyler kopartmak için uğraşıyor araç bakıyorum ortalama fiyat 400bin tl bir arkadaşa çay içmeye gittim bizim işi duyan birisi yanımıza geldi 1970lerin dolandırıcı filmleri gibi ahh be ağbi geçen bir araç kaçırdım param yoktu alamadım adam 400binlik aracı çeki patlamasın diye 200e bıraktı ahh vahh ederek bizden bir replik bekledi. işte bizim türk insanının zekası bu kadar bu forumda da mutlaka böyle konular duyacaksınız.tavsiyem artık bunların inanılır bir yanı kalmadı. çok şiştik,Dolar ve dövizin grafikleri sayfalarda var son 17 yıllık hareketine başlamış döviz daha gidecek.2tl dibine göre %300 bekliyorum

2. bkz. Sosyonomi

sosyonomi, sosyolojik olayların(savaşlar, ittifaklar, ekonomik daralmalar ve genişlemeler vb.) toplum psikolojisini etkilemediğini, tam tersine toplum psikolojisinin sosyal olayları etkilediğini iddia eder. örneğin "borsa yükseldiği için herkes umutludur" yanlış bir önermedir. doğrusu herkes umutlu olduğu için borsa yükseliyordur. ekonomik daralma olduğu için insanlar umutsuz değildir. insanlar umutsuz olduğu için tüketim yapmıyorlar, ilerisini görmek için korumacı davranıyorlardır. bu da ekonomiyi daraltıyordur. gibi. toplum psikolojisi belirli kanunlar dahilinde, umut ve korku arasında, bir uçtan diğer uca salınır durur. (bkz: elliot dalga teorisi)

kriz Türkiye yi kapsamıyacak bence bir grafiğe bakarsanız Dow Jones.
    http://www.socionomics.net/2015/02/a...st-plain-bare/

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •