Biz kendimize mal diorduk ama yabancı da hakkatten malmıs zararına bütün malları sattı
Biz kendimize mal diorduk ama yabancı da hakkatten malmıs zararına bütün malları sattı
Burada bigborsa kim diye soranlar olduğunu görüyorum. O çok yüce bir zattır. Herşeyi bilen, herşeyi görendir
Twitterda çıplak karı resimleri koyar altına ulaş yazardı.
Şimdilerde erkek resmi koymaya başladı. Zannımca atesitir.
Elinde 1.90 maliyetle ulaş taşıyan bir evliyadır.
Laykin cocukca konusma. Twetera bitek benmi bakabiliyom. Adam yazmis bilen varmi onu taniyan diye sorduk. Dedigin gibi olsa burami sorarım. Ulas sende dusunme hucrelerini almis anladigim. Senle ugrasamam zeka seviyem degilsin. Ben ne diyorum sen ne diyorsun. Var git isine bak. Senle anlasilm. Maliyete gelsin satip gidecem zaten. Ytd...
Amk kagıdı 1.66 1.65 1,67 1;68 dalga gecio hacimde düsüor artık.. Eski günlere mi döncez yoksa bi patlama mı olur neyi beklion
Ve bigborsa da ulas ı bıraktığını söledi artık kagıt rahat panda ve bigborsa yok önümüzü görelim bakalım nolucak illa birileri gelir götürür yada mayıs a kdr böle bekler kararlar gelir yatırım gelir faaliyet alanı deisir bilemeyiz zaman herseyin ilacı bekleriz sıkıntı yok
kağıdın en buyuk sorunu ky elinde yuklu miktarda bulunması ..o yüzden gidemiyor..fk 1 ama baskılıyorlar..bak aselsana ky da kalmadı 40 tl oldu fk sı 40 ama gidior işte... oyuzden bigborsanın satması iyi olmuş olabilir dengeyi bozuyordu belkide...
Yer İmleri