Kimse malını bedava satmaz ayrı satabilck birilerini bulmak ayrı mayısta 1 milyon sattılar dakko furyasına alabilcek kişileri buldular 1.85-2 aralıgından sattılar e şimdi tahtada alıcı yok kime satcklar demekki bi hikaye gelicek yada tahta yapıcıyla anlastılar tahta yürüyecek bunlarda bizde satalım derler 3_4 lü fiyatlar görülürse fln tahminim bu sefer baya yukarıdan satarlar 2 tl doyurmaz onları
Dün sabah itibariyle ULAS'ta yabancıda olan miktar 7.500 lot kalmış.
Orta vade grafiği paylaşmıştım, güzel yerlere gideceğini düşünüyorum ama kısada, ki orta vade dediğim 2-3 ayı geçebilir, biraz üzeceğini düşünüyorum, ki tepkinin t sinin bile emaresi yok, bu nedenle bu hafta da tepki vermezse satarım dedim, tepkisiz uzun soluklu düşüşlerin nerede duracağını bilemezsin, tepki ne zaman olur?! Orası da muallak ama mağdurların düşündüğü gibi bu tür uzun soluklu düşüşlerde tahtayı birden kaldırıp götüreceğini zannetmiyorum, bu benim görüşüm herkes iyi düşünsün iyi tartsın, ytd
Bigborsa yırtıyo kendini tiwtterda ama tıss yok. Tavan tavan az sonra tavan olcak diyo.
Elinde kalan 1.90 malları itelesin o da Panda amcası gibi gidecek burdan.
Panda gitti yabancu gitti basbasa kaldık mı tahta rahatladı mı simdi. Nolucak artık yukarı döner mi. Patronlar bir yıl içinde istedigi kdr mal satamaz die biliorum bu yeni satıs basvurusu öbür yıla kalır gibime gelio
Takas verilerine bakıldıgında 2.25 den 1.60 soluksuz düsüste sermayesi kdr işlem hacmi oldugu gün dahil bu kdr mal satıldı alındı kagıt el mi deistirdi yoksa ky mi aldı o kdr lotu. Takas da yüklü bi mal gözüküor mu ak yatırım mı topladı acaba bi güncel takas alsak önceden arost beyler atıyordu o da gitti
Yer İmleri