Sayfa 37/50 İlkİlk ... 27353637383947 ... SonSon
Arama sonucu : 393 madde; 289 - 296 arası.

Konu: Sistemlerle Kazanç Mümkün mü ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    77
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    evet ama o iki adet longu tek işlemde yapmış oluyorsunuz

yani sistem shorttan longa önüyorsa iki işlem sayar.

matriks sayısı doğrudur bu nedenle.
    ok! o zaman işlem sayısı 12 olur ama aracı kurumunuz 12 işlem için komisyon almıyor değil mi ? short - long geçişinde matriks 1 işlem gösterir fakat kurum sizden 1 lot önceki pozisyon kapatma ve 1 lot da güncel pozisyon açma için 2 adet komisyon alır..

Alıntı Originally Posted by neo06 Yazıyı Oku
    ok! o zaman işlem sayısı 12 olur ama aracı kurumunuz 12 işlem için komisyon almıyor değil mi ? short - long geçişinde matriks 1 işlem gösterir fakat kurum sizden 1 lot önceki pozisyon kapatma ve 1 lot da güncel pozisyon açma için 2 adet komisyon alır..
    fark eden nedir ? 12 adet sinyali 4 ile çarpmak lazım değilmi ozaman sizin mantığınıza göre?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    77
    fark eden nedir ? 12 adet sinyali 4 ile çarpmak lazım değilmi ozaman sizin mantığınıza göre?
    hayır 4 değil 2 ile çarpmak kafi..1 lot öncekini kapatmak 1 lot güncel açmak için. Matriks de bu 1 işlemden sayılıyor dediğinize göre ama sistem arka planda 2 emir yolluyor aracı kurumunuza ve onlarda 2 adet işlem yapıp 2 adet komisyon alıyorlar sizden, yani fark eden tarafı komisyon hesabı oluyor sadece, yoksa işlem sayısına filan takılmıyorum yanlış anlamayın..

Alıntı Originally Posted by neo06 Yazıyı Oku
    hayır 4 değil 2 ile çarpmak kafi..1 lot öncekini kapatmak 1 lot güncel açmak için. Matriks de bu 1 işlemden sayılıyor dediğinize göre ama sistem arka planda 2 emir yolluyor aracı kurumunuza ve onlarda 2 adet işlem yapıp 2 adet komisyon alıyorlar sizden, yani fark eden tarafı komisyon hesabı oluyor sadece, yoksa işlem sayısına filan takılmıyorum yanlış anlamayın..
    biliyorum ona takılmadığınızı ama.

hatanız şu.

matriks zaten önceki yazımda belirttiğim üzere longdan shorta geçerken 2 işlem sayar. 1 değil.

gerçekte de olan o dur. zaten grafiklerde her işleme iki adet ok var. farkındaysan üst üste.

londunuz.. sattı flat oldu. bi daha sattı short oldunuz . kaç işlem var 2.

iki adet içinde komisyon ödediniz.

sabit kontrat ile ne yapar 10 kontrat 1.5 komsiyon deseniz.

10+10 *1.5 kabaca 30 tl.

doğrumu ?

iki işlem iki komisyon.

hata yok.

grafikteki gibidir aynen. grafiktekinden fark nerede ben anlamadım ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    77
    biliyorum ona takılmadığınızı ama.

hatanız şu.

matriks zaten önceki yazımda belirttiğim üzere longdan shorta geçerken 2 işlem sayar. 1 değil.

gerçekte de olan o dur. zaten grafiklerde her işleme iki adet ok var. farkındaysan üst üste.

londunuz.. sattı flat oldu. bi daha sattı short oldunuz . kaç işlem var 2.

iki adet içinde komisyon ödediniz.

sabit kontrat ile ne yapar 10 kontrat 1.5 komsiyon deseniz.

10+10 *1.5 kabaca 30 tl.

doğrumu ?

iki işlem iki komisyon.

hata yok.

grafikteki gibidir aynen. grafiktekinden fark nerede ben anlamadım ?
    aynı şeyden bahsediyoruz aslında ama sizin anlattığınız 1 işlem yani longdan shorta geçmiş.. fakat 2 emir yollayıp 2 adet komisyon almış..neyse takılmayalım benim derdim işlem sayısı değil komisyon oranını düşürmek o yüzden grafikte buna dikkat çekmek istedim..

6.  Alıntı Originally Posted by neo06 Yazıyı Oku
    tüm okları saymadım saysam 24 çıkar..Şöyle hesapladım yanlışım varsa düzeltin lütfen: ilgili grafikte ilk işlem short idi diyelim 1 lot short emri yolladı sistem, 2. emir long açmış görünüyor dolayısıyla önceki short kapaması için 1 lot long yapacak sonra tekrar 1 lot long açacak bu durumda elimizde 1 adet long olmuş oluyor. 3. emir short görünüyor aynı mantıkla önce 1 adet short açmalıki 2. emirdeki long kapasın sonrasında da 1 adet daha short açmalı son durumda 1 adet short kalıyor..Böyle hesap edersek o grafikte 23 adet işlem yapılmış olur, ben böyle hesapladım arkadaşlar, yanlış olan taraf nerede anlamış değilim ??? 23 adet işlem için de ortalama 10000 inde 4 ten komisyon ödeniyor, arkadaşın sisteminde fazla bulduğum kısım bu, onu anlatmaya çalışmıştım..
    bizim kafa direk sinyal bazlı calısıyor ondan yanlıs demişiz fakat yaptıgın hesaplama dogru.

10,000/4 komısyon odeyen sistemci yaşayamaz bence :D

benim sistem aylık longdan şorta 50 sinyal üretiyor bunu 2 ile çarparsan.

ben ayda 100 emir gönderiyorum.

sistemcilerin geneli 10,000/1 komısyon oder eger daha fazla ödeyen varsa sıkıntı derım.

@EMLAK eğer biraz önce gordugum sistem senin gerçek hesapta ise yaşama sansının olmadıgını düşünüyorum.

O işlem sayısı ne öyle her yerde sinyal var.

kayma ve komısyonu cıkarttıgını hıc sanmıyorum.

aylık ortlama longdan shorta dönüşeri 1 sayarsan kaç işlem var.

bu arada bizim deli nonlinear napmıs bakak.

vahy deli vahy neredn al yaakmıs :D bu sistemi anlamak güç cidden.

okuyucular anlasın diye soyluyorum.

LONGDAN SHORTA GEÇİŞTE 70 puan düşüldü yani TEK işlemde 35 puan kayma + komısyon olarak getiri eğrisinden otomatık düşüyor. 10,000 de 1 komısyonda tek işlem 10 puana tekabul eder 25 puanda tek işlemde kayma yediğimizi varsayımıyla 35 eder sistem de hiç flat olmadıgı için her işlemden otomatık olarak 70 puan düşüyor.

getiri eğrisini 12/11/2017 den itibaren hesaplıyor 12,000 puan uretmıs. vade geçişinden kabaca -3000 silin +9000 kalır

ve erhanacikgoz1 in sistemi ortaya cıkar :D
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

erhan tarihlerede bak

sen diyorsun sistemim ayda 50 sinyal üretiyor ortalama.

100 emir.

ben diyorum yaklaşık 3,5 ayda 150 işlem var.

8. Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

Sayfa 37/50 İlkİlk ... 27353637383947 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •