bahmet aslında niyetim başka idi kusura bakma maksadımı aştım şekerim aniden yükseliyor bedelli kelimesini duymak istemiyorum daha önce denediler 2 defa spk ya şikayet ettim emin degilim aama şikayetim amacına ulaştı spk da kemal bey diye biri vardı şimdi ayrılmış zannedersem o da bana bu bedelli artırım geri döner demişti bahmet ben bu adanlarda en az 50 defa telefonda görüştüm her defasındadakendimi altatılmış olarak gördüm bunların ceosu bana dediki mehmet amca 2015 olmazsa 2016 da kesin temettü verecegiz bende dedimki oglumun düğünü var cok güzel olur cok sevinirim dedim ama o da palavra cıktı o zamanın kayıtları vardır herhaldeneden bana yalan söyledin diye 2 senedir arıyorum telefonu calıyor ama ismim kayılı oldugu icin acmıyor ben onu rabbime havale ettimbahmet ben bu adamlara karşı cok doluyum birde üstüne bunlara bedelli paarasımı verecegim benim kızgınlıgım buna sen degilde başkasıda olabilirdi yazan gene söylüyorum bu şirkete güvenemiyorum eger bedelli acıklamaya kalkallarsa isyan cıkar bu yazılarafer konuşmalarımızda akşam olunca yorumları okudugunu bana kendisi söyledi birde şuna dikkat edin maim her sene milliyete veya hürriyete demec verir kazetelere bakabilirsiniz bütün söyledikleri hep yalan o yalanları herkes biliyor bilmeyen arkadaşlar gazetelere bakabilir en basiti 2017 de derimodda yabancı ortakluk dahil her olabilir dedi bizleride yıllardır bu hisseye mahkum etti nasip degilmiş diyorum kendimi avutuyorum. korkarım kul hakkından korkmayandan bahmet seni isteyerek kırmadım ks bakma ytd,