Sayfa 363/804 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463 ... SonSon
Arama sonucu : 6426 madde; 2,897 - 2,904 arası.

Konu: NUGYO nurol gmyo

1. NUGYO nurol gmyo

Bugün son bildiğim kadarı ile ama yanılada biliriz. Hepimiz de biliyoruz ki özel bir bilanço gelmeyecek sadece kar olacak ama o da stabil olur. Olacaksa şirketin bir hamlesi olacaktır gündemde olmayan bir açıklama. Ha hiç bir planları yoksa tabi o zaman hayatı tespih yapıp sallamaya devam [emoji1]

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Son düzenleme : NoMoreBets; 09-11-2017 saat: 19:14.

NUGYO Solo 2017/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 7539938 Yıllık Değ%:-92 Ana Ortaklık Payları: 0

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3. Hırsız köpekler...

4. Evet bilanço geldi, dağ fare doğurdu. Almanların da neden sattığı belli oldu.
    7.539,938 TL kar. Ben bilanço hakkında detaylı yorumlar yapamam ama geçen yıl aynı dönemde 89.419,064 TL kar etmiş.
    Anlayan arkadaşlar yorumlasın lütfen.

5. NUGYO nurol gmyo

Dağ fare doğurmadı, normal satış karı geldi. Geçen yıl daireleri yatırım amaçlı gayrimenkullere aldığı için değerleme farkı vardı o yüzden kar yüksek geldi. Sene sonu Nurol life içinde kendine ayırırsa benzer kar patlaması kağıt üzerinde olur. Sıradışı bir haber lazım beklenmedik bir haber, otel, sermaye Vb... artık ne olursa. yoksa tırt emekli memur gibi yaşatır..

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. Normal faaliyetinden bir b.k yapamıyor ama olağanüstü süper haber gelecekmiş de hareketlenecekmiş. İstanbul'da 3 tane proje açıklayıp, yapıp bitirmiş bir halt olmamış da bir haberle uçup gidecekmiş.

Bu firma yatırımcılarının sırtından geçimini sağlayan adi bir firma ve bunu yapabilmek için de sürekli beklenti yaratmaları lazım. 3 ayda bir bilanço beklentisi yarat, dağ fare doğurunca da gaipten gelecek müjdeli haberlerle beklenti oluşturmaya çalış. Madem bu boktan bilanço beklenilen gibiydi gün boyu niye bilanço bekliyordun başlıkta diye sorarlar adama.

7. Brüt kâr neredeyse ilk altı aya eşit, geçen yıla oranla da pozitif ama teslimlerin başlamasıyla daha fazla bekleniyordu sanırım. Kötü değil ama yarın kullanacaklardır, geçen sefer yaptıkları gibi.

8. ya mesela kaç olacaktır yarın ?
    hisse dibe vurmuş hacim düşmüş. karpuz gibi yarılmış hisse 4.4o larda hala.

verenin malını alacaklardır harika ortam.... peh be.

almanların malı falan yoktu citiden virmanlandı onlar aracı kurum malı değil,
    şirket virmanlayıp filip ve doçtan bastı, emmmeeee... yukardan maliyetliydiler.... ???

4.70 lerden kuyruk yapalım verelim aşağı bir de kötü haber verelim toplayalım aşağıdan dediler,
    ama hacim de oluşmadı he...
    ver orta salaklıkta bir biLanço hah hadi diyelim 4.30 a düşsün yarın....
    40 kuruş kazansalar toplam 120 bin tl.- ( hadi diyelim 100 - 150 bin arası..)
    bi araba parası.
    bi passat parası.

emmme bu extra malları 5 liranın üstünden almışlardı.
    burdan da 120 bin tl.- zararları var.

sonuç= tapi.

e niye yapıldı tüm bunlar ?
    çizgiler.
    teknik.

şimdi burdan alırlar ( zamanla ) yukarıda baskı için verirler böyle böyle yine 5.x lere,

ben de şimdi ondan nasipleneceğim.
    benim istediğim ( yeni hayalim ) de budur.

onlar gibi yapamadım ben onlar değilim, 4.70 lerden hatta 5 lerden maliyetlerim çook var,
    zaten zararda olmayan yok bu adi hissede,

dün de yazdığım gibi önce 4.70 4.90 lara gelmesini beklerim.
    sonra 5.xx,

NMB e de katılıyorum, ben de sürpriz bir şeyler bekliyorum borsa bu sonuçta,
    onun için ayırdıklarım hariç trade'e devam.

ulen galip bile milyon lot ile kaldırıyor. kademeler çiziyor alıyor veriyor, daha çok kazandı savaşı kaybetse bile.
    bunların burdan para kazandığı yok.

hatta şirket değeri kaybının yanında bir hiç.
    hatta o 140 milyonu denesi 3.5 liradan seneler önce buraya koycağına dolar alaydı
    ah patron ah...
    hadi biz kazık yedik sen kendi şirketinden kazık yiyosun

70 milyon lot var elinde bu beyaz adamın,
    5.50 den 4.50 ye 70 milyon tl.- zarar demek
    yukardan alıp bir ortalama yapıp üjj bejj kazancak da noolcak....

başka bir hesap var. sürprüz dedği o NMBTs in.

ama inen insin.
    TAHTA ORDA !

neydi ? hah YTD

Sayfa 363/804 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •