Sayfa 110/673 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210610 ... SonSon
Arama sonucu : 5379 madde; 873 - 880 arası.

Konu: SRVGY - Servet GYO A.Ş.

Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    problem yok ! artik ezberledigimiz hareketler ..

ama bu sefer farkli artik, bu kardeslerin diyorum gercekten kardesler ama😊 isi bitti az bir hisseleri kaldi onu da caresiz verip cikip gidecekler 😊

ondan sonrasi guzel olacak insallah. ya nasip

kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !!!
    yA HAYEKCİM ,biLİYORUM dediğine göre daha zaman var da..sen nerden biliyorsun,bunların olduğunu,çekip gideceklerini..biz niye bilmiyoruz...
    Ha sen iyi bir spek arkadaşsın önceden bize söylüyorsun.sabredin birkaç ay sonra kazanacağız diyorsun.Allah razı olsun,senin gibi spek yoktur bu dünyada ..
    benden sana tavsiye buralardan çok daha beklersin mal almak için.çek fiyatı 4 lere ,son bir aşağı bir yukarı,milleti manyak et,sonra istediğin yere uçur...cebinde akrep mi var,biraz bonkör ve de çabuk ol ...Hadi Allaha emanet benim güzel kalpli spek ağbim,kardeşim...

2. bekleyenlere sabırlar diliyorum
    Eskilerden Kim Kaldı Şu Piyasada-->https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=46405
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Yenildinmi pehlivan 😊

Harbiden hayek sensen bitir artık şu çileyi

O gülüşün altında birşeyler yatıyordu zaten😐

6.  Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    yA HAYEKCİM ,biLİYORUM dediğine göre daha zaman var da..sen nerden biliyorsun,bunların olduğunu,çekip gideceklerini..biz niye bilmiyoruz...
    Ha sen iyi bir spek arkadaşsın önceden bize söylüyorsun.sabredin birkaç ay sonra kazanacağız diyorsun.Allah razı olsun,senin gibi spek yoktur bu dünyada ..
    benden sana tavsiye buralardan çok daha beklersin mal almak için.çek fiyatı 4 lere ,son bir aşağı bir yukarı,milleti manyak et,sonra istediğin yere uçur...cebinde akrep mi var,biraz bonkör ve de çabuk ol ...Hadi Allaha emanet benim güzel kalpli spek ağbim,kardeşim...
    Sayın batık bunları bilmek için müneccim olmaya gerek yok. Her gün ellerinize sağlık pasta gönderiyosunuz bize😊. Son bıkac aydır tahtaya kimler girmiş, piyasadaki malın ne kadarını veya yüzde kaçını almış görüyor olmanız lazım.

Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir !!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    ya sn. dels, sn. batik, sn. veli acar😊 sizin isiniz gucunuz yokmu ?

bravo benden spek yarattiniz, hayal gucunuz cok iyi😊

ama problem su sizin dusundugunuz gibi degil, eger spek ben olsaydim zaten bu hisse burda durmazdi.

sadece iyi yatirimciyim bu kadar 😊 uzgunum hayallerinizi yiktim ama...

kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !!!

Alıntı Originally Posted by veliacar Yazıyı Oku
    Sayın batık bunları bilmek için müneccim olmaya gerek yok. Her gün ellerinize sağlık pasta gönderiyosunuz bizeğŸËÅ“Å*. Son bıkac aydır tahtaya kimler girmiş, piyasadaki malın ne kadarını veya yüzde kaçını almış görüyor olmanız lazım.

Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir !!!
    Sayın veliacar takaslarla hiç işim olmaz,güvenmem de zaten.ben sadece derinlik ve de portföyümün%80 i gözaltı hisslerinden oluştuğu için derinlik görme amaçlı program satın aldım.. ha bir de anlık takaslar önemli olabilir.o da hangi hissede hangi aracı kurumun olduğunu bilirsem,önem arz ediyor...yaksa a almış b satmış,anlamam....ama son günlerde ıcbct,klgy hisselerine metro dadandı ,büyük ihtimam duymuşsundur...örneğin 3-4 gün önce ıcbct 7 lerdeydi .metro hisseye girdi,hissenin gideceği belliydi.ama başka hisselerde zararda olduğumdan kıpırdayamadım.ve hisse şu an 9.19 ..yani 4 günde % 30 prim.program böyle zamanlarda kıymetliii...inan srvgy kim almış,kim satmış bilmiyorum.birde zaten göze batan kuvvetli bir alış da yok ki zaten....ha dersenki niye paylaşıyorsun o zaman ,özelden istekte bulunan arkadaşlar için.srvgy de pek istek yok, o da ben hissede olduğum için gönderiyorum...yoksa gönderdiğim pastaların çoğunun hisseleri ben de yok.Allah rızası için çalışıyorum yani...

Sayfa 110/673 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210610 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •