Originally Posted by
Kushim
yatırımcılara olarak kulaktan dolma tüyo ile işlem yapmayın derler araştırın derler iyide biz finansal rasyolara faaliyet raporuna bakatığımız da herif şu kadar yatırım yaptık bu kadar arge için para harcadık arge şirketi kurduk diyo maliyetleri azaltıcaz diyor üstüne 2017 yılında bunun semerelerini alacağız diye de bağırıyor bizde inanarak yatırım yapıyoruz herif gel görki bilançoada tam tersi satılan malın maiyeti daha da artmış, giderleri daha şişirmiş yav allah aşkına kaş kişi çalışıyor burda 14,5 M personel gideri yazmış garanti kapsamında onarım nedir arkadaş 1 milyon diğer gider 1 milyon yav anam vay yine olmamış nasıl zarar çıkarsam diye düşünmüş gitmiş neye kur farkı hesaplamışssa 6 milyon kur farkı zararı yazıp gelir tablosunun amına koymuş be amına koduğum biz neye inanıcaz peki neye göre yatırım yapıcaz bizi kim korucak stokları saymıyorum zaten ohhh bu adam istediği anda 10-15 m kar yazdırır bu hasılata resmen dizginlemiş şirketi bizde beklicez amk son dönem belki kar açıklar diye bunları kim denetliyor ne sikim denetim yapıyor, adam bu beklentiyi sıcak tutmak için bir dönem daha erteledi ama piyasanın bu şirketi neden cezalandırdığını şimdi daha iyi anladım şefaf ve kurumsal yönetim ne demek tecrübe oldu..
Yer İmleri